Skip to main content

Leder du efter en grafisk designer på Fyn eller i Odense?

Jeg er en grafisk designer og webdesigner bosiddende på Fyn, nærmere bestemt i Glamsbjerg på Vestfyn. I virkeligheden er det dog underordnet, om du har et samarbejde med en grafiker i samme by som dig eller i den anden ende af landet, da kommunikation alligevel ofte foregår via mail, telefon og Skype. Jeg har arbejdet som freelancer, in-house og med eget bureau i over 10 år med stort set alle former for grafisk design, webdesign og digitalt design, så der er gode chancer for, at jeg også kan hjælpe dig og din virksomhed.

Jeg elsker at skabe solide grafiske designløsninger i et tæt samarbejde med mine kunder i ind- og udland. Resultatet skal altid afspejle kundens unikke produkt eller service, men jeg udfordrer også meget gerne. Jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med alt fra ideudvikling, grafisk design, webdesign og kontakten til trykkeri osv.

Hvad laver en grafisk designer?

Logo og identitetsdesign
Med hele identitetspakken med logo, farveskema, typografi, tone of voice og fastlagte principper for layout har du et solidt værktøj til at holde dit brand i kort snor.

Webdesign
At designe hjemmesider kræver forståelse af html, css, javascript og forskellige platforme som fx WordPress, Magento, Shopify, Shoporama, Joomla etc. Jeg designer både hjemmesider, webshops og SaaS-løsninger.

Grafik til og layout af tryksager
Fx brochurer, plakater, reklamer, bøger og bogomslag, flyers, magasiner, produktkataloger og samlevejledninger.

Digitalt design
Erfarne designere kan hjælpe med design af apps, UI (user interface) og UX (user experience). Så bliver der taget hånd om alt fra selve designets æstetiske del til opbygning, funktionalitet og interaktion.

Messemateriale og merchandise
Lige fra konceptudvikling til fysisk produktion af komplette messestande, roll-ups, visitkort osv.

Design til andre fysiske medier
Design af alt, der kan trykkes på: Tøj, annoncer, kalendere, emballager, kasser, indpakning, busreklamer, skiltning osv. Der er her tale om nogle af de mest grundlæggende former for formgivning og grafisk design.

Lad dit brands personlighed skinne igennem

Den rette grafiske designer til opgaven!

Skal du også bruge en freelance grafiker?

Mangler du eller din virksomhed også hjælp til grafisk design? Det kan være, du står med en mindre praktisk opgave, der skal løses nu og her eller måske har din virksomhed behov for en freelance grafiker til et fremtidigt samarbejde? Måske i en dag eller to om ugen, måske mere projektbaseret.

Der er mange fordele ved at hyre en freelance grafiker: Du undgår faste lønudgifter og kontrakter, skal ikke investere i dyr soft- og hardware, får kompetencer og dybdegående viden uden oplæring og så er det ikke så dyrt, som du måske kunne tro.

Kontakt mig for pris