Klippekort til grafisk design og webdesign

Klippekort kan være en rigtig god løsning, hvis du ved, at du skal bruge grafisk assistance løbende, men gerne vil spare nogle procenter i forhold til den normale timepris.

Eneste catch: Klippekort er gældende i et halvt år fra købsdato!

Priser på klippekort til grafisk design og webdesign

Klippekort er en god og fleksibel løsning, hvor du får adgang til hjælpen, når du har behovet for den. Der er tale om favorable priser – helt op til 25% rabat! Timerne betales altid samlet forud og de er gældende i 6 måneder fra købsdato (med mindre andet er aftalt skriftligt)

Du bestemmer selv, hvad du vil bruge dine klip til. Du kan både bruge timerne til hurtige justeringer på eksisterende materiale eller bruge dem samlet til større opgaver. Det er dine timer og du sætter dagsordenen. Du finder de tre forskellige klippekortløsninger herunder. Alle priser vises ekskl. moms!

BASIS

Spar 10% på 10 timer

7.650,-

BASIS er for dig med løbende opgaver af mindre omfang.

Det kan fx være generel billedbehandling, grafik til din hjemmeside, sociale medier, bannerannoncer, nyhedsbreve eller til opdatering af brochurer, flyers, visitkort osv.

Bestil klippekort

STARTUP

Spar 20% på 20 timer

13.600,-

STARTUP-klippekortet er en oplagt mulighed for dig som startup. Måske skal logo og identitet laves nu, sammen med grafisk materiale til tryk, præsentationer og online.

Som startup er der mange ting at se til og det betaler sig at komme godt fra start på denne front.

Bestil klippekort

PRO XL

Spar 25% på 30 timer

19.125,-

PRO XL er til virksomheden eller den godt funderede startup, som har større projekter, som der løbende er brug for en hånd med.

Dette klippekort er også smart, hvis du skal dække din faste grafiker eller designer ind ved kortvarig sygdom eller ferieperioder.

Hvorfor købe et klippekort?

Klippekort er en rigtig god løsning, hvis du ved, at du har brug for hjælp i mere end bare et par timer. Fordelen for dig er også, at du sparer nogle penge ved at lægge beslag på en samlet del af mine arbejdstimer.

Helt op til 25% sparet ved køb af 30 timer. Det svarer faktisk til 8 GRATIS timer oven i hatten i forhold til almindelig timepris!

Den eneste hage ved køb af klippekort er, at du skal bruge dine timer inden for 6 måneder fra købsdato… men det plejer ikke at være et problem, når vi først kommer i gang.

Så hold dig ikke tilbage. Klik forbi kontaktsiden og send en besked med det samme. Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre.

Kontakt mig for tilbud her