Skip to main content

Bestil klippekort

Her kan du sende en forespørgsel på klippekort, som du kan bruge til grafisk design og webdesign. Jeg sætter kun et begrænset antal klippekort på 10, 20 og 30 timer til salg om året, så send mig en besked nu, hvis du kunne tænke dig at sætte dit navn på ét af dem!

  Jeg brugte Tommy til at udvikle designet til min nye hjemmeside. Hele processen foregik meget tilfredsstillende - især hans kreative input og forståelse af mine ønsker i forhold til udtryk og brugerflade. Kommunikationen fungerede rigtig godt. Jeg ser ikke mig selv som den nemmeste kunde og sætter en del krav, men det håndterede han virkelig godt.

  Claus ReissKomiker

  Tommy er min "go-to" grafiske designer. Tommy har lavet alt fra logo til landingpages og bogomslag og hver gang har jeg været yderst tilfreds med både processen og slutresultatet. Det er en sjældenhed at arbejde med en designer, der forstår kunderejsen, er let at samarbejde med og er dygtig til sit håndværk!

  Christian Soelberg DueIværksætter

  Tommy har evnen til at tænke klart, rent og kreativt og han styrker klart værdien af mine ideer - ikke blot ved at designe lækkert, men også ved at være kritisk, ved at træde i brugerens sko og siden ved at få samlet op der, hvor jeg er faldet igennem.

  Dennis SchmidtIværksætter

  Tommy fanger hurtigt opgavens størrelse og er god til at lave grafisk arbejde, hvor den grafiske stil rammer i forhold til kundens produkt og målgruppe. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger.

  Kasper StückEagle Media