Tommy Bæk Søgaard - grafiker og digital designer
Tommy Bæk Søgaard

Indsigt, viden, kvalitetsdesign & all-round rar person

“Find lige et billede, hvor du ser ud til at smile… bare en smule!”, sagde en kollega til mig. Det er hermed gjort. Nogle af os har en tendens til resting-bitch-face. Jeg er en af “os”. Men lad dig ikke narre; jeg ER faktisk en all-round nice guy, som elsker et godt grin, men som også står ved min faglige stolthed og aldrig springer over, hvor gærdet er lavest.

Ting skal altid fungere… og de skal fungere godt!

Hvad jeg gør bedst
  • Grafisk print design
  • Digitalt design
  • Webdesign
  • DTP
  • Branding
  • WordPress & WooCommerce
  • Photoshop, InDesign & Illustrator
  • Magento

Been working all day...

Grafiker hos Jensens Bøfhus

Sep. 2016 - Okt. 2017

Jensens Bøfhus A/S

Grafiker

Grafiske opgaver bestod bl.a. af produktion af billedmateriale til sociale medier, digital annoncering og jensens.com & take-away.dk. Derudover traditionelle printopgaver som design af menukort, dækkeservietter, outdoor (A-skilte, facademenuer, facadeskilte, banners o.l.), busreklamer, detail-emballager, skiltning osv. Foruden grafisk design og eksekvering var jeg ansvarlig for drift af jensens.com (WordPress), take-away.dk og clubjensens.dk (Magento): Designlinie, opdatering af indhold, opsætning af landingpages, fejlfinding for IT og CallCenter osv. Endelig var jeg koordinator på app’en “Jensens Bøfhus” (iOS/Android + DK/SE) og for samarbejdet med eksterne udviklere og samarbejdspartnere på denne.

cleverweb logo

Maj. 2014 - Sep. 2016

Cleverweb ApS

Grafisk designer & webdesigner

Jeg var medejer af Cleverweb – et lille digitalt bureau, som løste diverse opgaver for store og små kunder. Mine opgaver i Cleverweb bestod – foruden daglig kundekontakt og projektstyring – af produktion af grafisk materiale i form af visitkort, brochurer, flyers, roll-ups, rentegninger, logodesign, visuelle identiteter og guidelines, opsætning af e-bøger, plakater, messematerialer osv. Herudover design af hjemmesider og webshops (WordPress, WooCommerce og Shoporama), opsætning af hjemmesider for kunder, design af specialløsninger, app-design osv.

main media logo

Maj 2012 - Juli 2014

Main Media I/S

Digital designer

Main Media er en personligt ejet virksomhed, som har løst opgaver inden for printdesign, webdesign, app-design og diverse kommunikationsopgaver. Daglig kundekontakt og projektstyring.

navneleg logo

2010 - Nu

Navneleg.dk

Designer & webdesigner

Jeg har drevet webshoppen navneleg.dk siden 2010. På shoppen kan du bl.a. købe specialdesignede plakater. Foruden drift, ordrebehandling og kundeservice står jeg for design af alle produkter + design og vedligehold af shop og sociale medier.

Skal vi tage en kop kaffe & en snak?

Intet er mere uforpligtende end en kop kaffe og en snak. Står du og mangler en grafiker / webdesigner / digital designer til en opgave, men har du svært ved at afgøre, om jeg er den rette til jobbet, så lad os tage en personlig snak og vende det hele. Er jeg ikke den rette, kan jeg alligevel garantere, at tiden ikke vil være spildt!

Kontakt mig her