Skip to main content

Tommy Bæk Søgaard

Indsigt, viden, kvalitetsdesign & all-round rar person

Jeg står ved min faglige stolthed og springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Ting skal altid fungere… og de skal fungere godt!

Hvad jeg gør bedst
  • Grafisk print design
  • Digitalt design
  • Webdesign
  • DTP
  • Branding
  • WordPress & WooCommerce
  • UI & UX
  • Rådgivning, konsultation og kommunikation

Been working all day...

Bæk Søgaard Design

Okt. 2017 – nu

Titel: Grafiker & webdesigner

Kan det sættes grafisk op, så arbejder jeg med det! Jeg bruger min arbejdstid nogenlunde ligeligt fordelt mellem klassisk DTP-arbejde og grafisk design inden for fysisk print og webdesign og digitalt design.

Det betyder alt fra design af visitkort, brochurer, magasiner, kataloger, beklædning og emballage til udvikling og design af hjemmesider, webshops, apps, banner-ads osv.

“Tommy har lavet alt fra logo til landingpages og bogomslag og hver gang har jeg været yderst tilfreds med både processen og slutresultatet. Det er en sjældenhed at arbejde med en designer, der forstår kunderejsen, er let at samarbejde med og er dygtig til sit håndværk ...”

Christian Soelberg Dueaktieskole.com
Grafiker hos Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus A/S

Sep. 2016 – Okt. 2017

Titel: Grafiker

Grafiske opgaver bestod bl.a. af produktion af billedmateriale til sociale medier, digital annoncering og jensens.com & take-away.dk. Derudover traditionelle printopgaver som design af menukort, dækkeservietter, outdoor (A-skilte, facademenuer, facadeskilte, banners o.l.), busreklamer, detail-emballager, skiltning osv.

Det løse

Foruden grafisk design og eksekvering var jeg ansvarlig for drift af jensens.com (WordPress), take-away.dk og clubjensens.dk (Magento): Designlinie, opdatering af indhold, opsætning af landingpages, fejlfinding for IT og CallCenter osv. Endelig var jeg koordinator på app’en “Jensens Bøfhus” (iOS/Android + DK/SE) og for samarbejdet med eksterne udviklere og samarbejdspartnere på denne.

“Tommy er et fantastisk menneske og hårdarbejdende kollega. Han er kreativ, detaljeorienteret og leverede altid og knivskarpt, selv med meget stramme deadlines. Han har en utrolig stor og bred viden, og kom altid med god feedback og input.
En kollega og et menneske du altid kan regne med ...”

Mie BondeMarketingkoordinator, Jensens Bøfhus A/S
cleverweb logo

Cleverweb ApS

Maj 2014 – Sep. 2016

Grafiker & webdesigner

Jeg var medejer af Cleverweb – et lille digitalt bureau, som løste diverse opgaver for store og små kunder. Mine opgaver i Cleverweb bestod – foruden daglig kundekontakt og projektstyring – af produktion af grafisk materiale i form af visitkort, brochurer, flyers, roll-ups, rentegninger, logodesign, visuelle identiteter og guidelines, opsætning af e-bøger, plakater, messematerialer osv.

Det løse

Design af hjemmesider og webshops (WordPress, WooCommerce og Shoporama), opsætning af hjemmesider for kunder, design af specialløsninger, app-design osv. Herudover diverse interne digitale projekter + affiliate marketing.

“Tommy er både kreativ, nytænkende og holder sig hele tiden opdateret på nye trends. Samtidig er han utroligt pligtopfyldende og arbejdsom. Tilsammen giver det et virkeligt godt match, hvor du både får gennemtænkte og kreative løsninger ... det faglige niveau er tårnhøjt, samtidig med at Tommy formår at bygge andre elementer ind i hans arbejde, end det rent grafisk og designmæssige. Jeg har altid oplevet, at usability og konvertering har været en del af Tommys arbejdsgang, når nye projekter skulle tage sin grafiske form.”

Martin HjortMedejer og udvikler
main media logo

Main Media I/S

Maj 2012 – Juli 2014

Grafiker & webdesigner

Main Media er en personligt ejet virksomhed, som har løst opgaver inden for printdesign, webdesign, app-design og diverse kommunikationsopgaver. Daglig kundekontakt og projektstyring.

navneleg logo

Navneleg.dk

2010 – nu

Ejer, designer & webdesigner

Jeg har drevet webshoppen navneleg.dk siden 2010. På shoppen kan du bl.a. købe specialdesignede plakater. Foruden drift, ordrebehandling og kundeservice står jeg for design af alle produkter + design og vedligehold af shop og sociale medier.

Skal vi tage en kop kaffe & en snak?

Intet er mere uforpligtende end en kop kaffe og en snak. Står du og mangler en grafiker / webdesigner / digital designer til en opgave, men har du svært ved at afgøre, om jeg er den rette til jobbet, så lad os tage en personlig snak og vende det hele. Er jeg ikke den rette, kan jeg alligevel garantere, at tiden ikke vil være spildt!

Kontakt mig her