Intro

ShopEngros: App’en til grossister og butikker

ShopEngros er en markedsplads og et kommunikationsværktøj butikker og grossister imellem. ShopEngros forbinder nemt og effektivt grossistvirksomheder, butikker og brugere via app’en.

Jeg har haft æren af at arbejde sammen med ShopEngros’ idérige bagmænd og få alle ideer, ønsker til funktionalitet og krav til at gå op i en højere enhed. Dette med den allerstørste respekt for at holde design og funktionalitet så enkelt og intuitivt som muligt. Er du butiksindehaver eller grossist, så kan du besøge ShopEngros, tilmelde din virksomhed og selv vurdere, om projektet er lykkedes!

Leveret materiale

UI / UX / Appdesign iOS & Android

ShopEngros - design af app

Skal du have designet en app?

Appdesign handler om meget mere end "hvordan det ser ud". Faktisk er det nok den mindste del af det. Det handler i højere grad om arkitektur. Det er nødvendigt at trække på designerens erfaring med konventioner på platformen, kendskab til navigation og brugergrænseflader, samt at bruge den viden til at skabe løsningen - sammen med de personer, der har domæne-specifikke viden. Det er fusionen mellem produkt, platform og målgruppe, som skaber et stærkt fundament for appens arkitektur.

Kontakt mig her