Skip to main content

Mine samarbejdspartnere

Spicyweb:

WordPress-troldmand og udvikler, Martin Hjort

Jeg har arbejdet tæt sammen med Martin Hjort i mere end 10 år nu. Vi har drevet virksomhed sammen og samarbejdet om flere projekter, end jeg kan tælle på hele landsbyens fingre og tæer.

Martin er min go-to-guy, når det handler om WordPress, udvikling og “kode”. Har Martin ikke løsningen på en udfordring, skal han nok jage den frem fra sit skjulested! Han er en mester til at sætte et præ-defineret design op, til at lave alle de små hacks i standard-temaer, til at sikre din hjemmeside med sine WordPress tryghedspakker osv.

Besøg Spicyweb.dk

Digital Kommunikation:

Tekster, kommunikation og strategi af Line H. Falcke

Jeg har arbejdet sammen med Line H. Falcke i ca. 10 år. Vi har arbejdet med nogle af de samme kunder og så har vi siddet overfor hinanden i en marketing-afdeling i et års tid. Der er ingen, jeg hellere vil dele et skrivebord med!

Line er drøn-professionel og kan holde øje på bolden i pressede situationer. Hun kan også drikke kaffe i spandevis og lave sjov og sprede smil.

Kunne dit projekt nyde godt af en professionel kommunikatør og ordkløver, så er det Line, vi hiver med ind. For så er vi sikret et godt resultat både online og offline!

Besøg Line Falcke

Eagle Medias Shopify løsninger:

Nordjysk ro for alle pengene, Kasper Stück

Eagle Media laver ikke kun Shopify løsninger. De arbejder også med WooCommerce, DanDomain, Shoporama mm. Men Shopify løsninger og SaaS-løsninger er specialet.

Kasper Stück, som er manden bag Eagle Media, er kropsliggørelsen af Nordjysk sindighed. Oplever du ham stresset, så er helvede ved at fryse til! Skal du have en webshop på én af disse platforme, er der en god sandsynlighed for, at Kasper kommer med ind over projektet (og hvis du skal have en shop leveret af ham, så vil du støde på mig).

Besøg Eagle Media

Skal vi tage en kop kaffe & en snak?

Intet er mere uforpligtende end en kop kaffe og en snak. Står du og mangler en grafiker / webdesigner / digital designer til en opgave, men har du svært ved at afgøre, om jeg er den rette til jobbet, så lad os tage en personlig snak og vende det hele. Er jeg ikke den rette, kan jeg alligevel garantere, at tiden ikke vil være spildt!

Kontakt mig her