Tryksager, annoncer og messemateriale

Står du og mangler en grafisk designer til tryksager? Så er der en god chance for, at du er endt det rigtige sted. Jeg er leveringsdygtig i alle former for grafisk design – lige fra første skitse til levering af trykklare filer til trykkerier. Jeg har dig, din virksomhed, dit budskab og din målgruppe i fokus fra start, så du er sikret mest værdi for pengene.

Jeg er med dig fra start til slut og står også gerne med kontakten til trykkeriet eller anden leverandør for dig. Jeg ved, hvor meget det betyder at få budskab og format til at spille sammen visuelt og kommunikativt. Derfor er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig videre i processen. Skal vi tage en snak om dit projekt?

Skal vi arbejde sammen?

Tryksager

Jeg leverer alle former for design af tryksager: Bøger, brochurer, foldere, flyers, kataloger, produktblade, manualer, reklamer, plakater, visitkort, postkort, brevpapir, konvolutter, salgsmapper, emballager, folier osv.

Annoncer

Annoncer skal skabe opmærksomhed og handling! Jeg kan stå for design og layout af din virksomheds annoncer i alle tænkelige formater til magasiner, aviser, tilbudshæfter, fagblade og øvrige medier.

Messemateriale

På messer, udstillinger og in-store er der kamp om opmærksomheden. Jeg hjælper med design af professionelle løsninger inden for displays, skilte, plakater, bannere, roll-ups, streamers og plancher.

Skal du have designet tryksager?

Jeg har designet og layoutet alt mellem himmel og jord til tryk og print. Alt lige fra busreklamer, restaurantskiltning og displayannoncer til visitkort, brevpapir og postkort. Jeg har derfor lang erfaring i at arbejde i standarder, der letter arbejdsgangene og gør processen billigere. Det behøver nemlig ikke at koste alverden at få lavet noget fedt!

Foruden grafisk design af dit materiale kan jeg også hjælpe dig hele vejen i mål ved at stå for kommunikationen med trykkeri eller leverandør, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Kontakt mig for tilbud her