Skip to main content

Hvad koster en grafisk designer & webdesigner?

Her på siden kan du læse lidt mere om, hvad det koster at hyre mig som din grafiker og webdesigner i kortere eller længere tid. Det er muligt at hyre mig pr. time, pr. uge, på klippekortsløsning (10, 20 eller 30 timer) eller til et afgrænset projekt.

Ved du allerede, hvad du skal ha'? Kontakt mig her...

Priser på grafisk design og webdesign

Jeg benytter en fast generel timepris, hvor du som kunde kun betaler for den tid, jeg rent faktisk bruger (dog min. pr. pågyndt kvarter). Når du kontakter mig for pris på en opgave, får du den næsten aldrig med det samme i telefonen. Korrekt prissætning i tilbud/estimat kræver nemlig, at jeg har haft mulighed for at sætte mig ind i den konkrete opgave først. Typisk har du dog et tilbud i din indbakke inden for 24 timer.

Herunder har jeg lavet et par eksempler på priser på forskellige opgaver. Så får du en idé om, hvad det typisk koster for at få lavet en given opgave. Kontakt mig dog meget gerne for en snak om din opgave og et efterfølgende skræddersyet tilbud.

Timepris

850,- + moms

Skal du bruge en grafiker i en time eller to, er dette løsningen for dig.

Små og kortere opgaver kan ofte klares på timebasis – fx rentegning af logo, opsætning af annonce til tryk, brochurelayout osv.

Klippekort

10, 20 eller 30 timer

Har du løbende brug for grafisk hjælp, er der penge at spare, hvis du køber et klippekort. Jeg har klippekort til 10, 20 og 30 timer.

Se klippekort

Tilbud på projekt

Variabel pris

Jeg har lang erfaring i at vurdere en opgaves art og omfang og dermed timeforbrug. Tilbud er altid bindende, så du er sikker på, at projektet leveres til en fast pris.

Få tilbud

01. Design af logo

Ca. 5.500,- 

Pris på logo kan variere voldsomt. Nogle faste affliate-kunder har priser helt ned til 1.800 kr. ex moms for et logo. Så send mig en besked og du får nøjagtig den pris, der passer til dit projekt.

Design af nyt logo i vectorformat leveret til tryk og online brug i alle nødvendige filformater.

Ønskes logo leveret med lille tilpasset designguide med anvendte skrifttyper og farvepalette (RGB, CMYK, Pantone og Hex) + anbefalinger til anvendte skrifttyper, brug af logo osv., kan denne typiske leveres for 5.000,- ekstra.

02. Custom webdesign

Fra ca. 8.500,- (3 sider)

Hjemmesider varierer i pris – ligesom biler. Skal du blot have design af dit nye site, koster design af 3-4 sider typisk omkring 8.500,- ex moms. Et komplet design er dyrere, men så får du også alt med: Forside, pop-ups, kategorioversigt, produktvisning, tjek-ud-flow, standard tekstsider, kontaktside, blogoversigt og blogindlæg med. Design af totale løsninger koster typisk fra ca. 20.000,- – 45.000,-.

03. Layout af folder / brochure

Fra ca. 3.500,- 

Fx opsætning af 4-sidet eller 8-sidet folder eller brochure med tekst og billeder (inkl. let retouchering af billedmateriale). Klargøring af folder til tryk i hht. trykkers specifikationer, samt levering af interaktiv PDF til online brug.

Kontakt mig her
Alle opgaver er forskellige

Ingen opgaver er ens. Heldigvis for mig og dig!

Selvom design af fx logo altid indebærer mange af de samme processer, er der forskel på, om du kommer med et eksisterende mærke, der skal rentegnes og opdateres eller om vi skal skabe noget helt nyt fra bunden. Når opgaver aldrig er helt ens, betyder det tilsvarende, at priser altid vil være lidt forskellige. Derfor er de oplistede priser her på siden vejledende.

Du betaler aldrig for mere, end hvad du får – eller hvad jeg reelt bruger af timer på netop dit projekt. Projekter på timebasis faktureres pr. påbegyndt kvarter. Jeg kunne også fakturere pr. påbegyndt time, men jeg mener, at mit system er mere ærligt.

Rettighederne til leveret materiale og design er altid dine. Her er ingen projektleder, koordinator, sekretær eller havemand, du skal igennem for at snakke med grafikeren eller webdesigneren. Det er ham, du har direkte forbindelse med fra begyndelsen… og ham, der overdrager materialet til slut.

Alle oplyste priser på hjemmesiden er vejledende. Nogle gange kan prisen være lidt højere eller lidt lavere end de nævnte. Derfor er det en god idé at kontakte mig for at få en fast pris på netop din opgave. Jeg er sikker på, du bliver gladelig overrasket.

Kontakt mig for tilbud her