Hvad koster en grafisk designer & webdesigner?

Her på siden kan du læse lidt mere om, hvad det koster at hyre mig som din grafiker og webdesigner i kortere eller længere tid. Det er muligt at hyre mig pr. time, pr. uge, på klippekortsløsning (10, 20 eller 30 timer) eller til et afgrænset projekt.

Ved du allerede, hvad du skal ha'? Kontakt mig her...

Priser på grafisk design og webdesign

Jeg benytter en fast generel timepris, hvor du som kunde kun betaler for den tid, jeg rent faktisk bruger (dog min. pr. pågyndte ½ time). Når du kontakter mig for pris på en opgave, får du den næsten aldrig med det samme i telefonen. Korrekt prissætning i tilbud/estimat kræver nemlig, at jeg har haft mulighed for at sætte mig ind i den konkrete opgave først. Typisk har du dog et tilbud i din indbakke inden for 24 timer.

Herunder har jeg lavet et par eksempler på priser på forskellige opgaver. Så får du en idé om, hvad det typisk koster for at få lavet en given opgave. Kontakt mig dog meget gerne for en snak om din opgave og et efterfølgende skræddersyet tilbud.

Timepris

850,- + moms

Skal du bruge en grafiker i en time eller to, er dette løsningen for dig.

Små og kortere opgaver kan ofte klares på timebasis – fx rentegning af logo, opsætning af annonce til tryk, brochurelayout osv.

Ugepris

18.850,- + moms*

Spar 40%! Jeg sidder hos dig og din virksomhed i længere tid ad gangen. Det er fx en god idé at have mig ”on site”, når større projekter skal køres helt igennem.

* + Evt. kørselsgodtgørelse i hht. Statens gældende takst

Klippekort

10, 20 eller 30 timer

Har du løbende brug for grafisk hjælp, er der penge at spare, hvis du køber et klippekort. Jeg har klippekort til 10, 20 og 30 timer.

Tilbud på projekt

Variabel pris

Jeg har lang erfaring i at vurdere en opgaves art og omfang og dermed timeforbrug. Tilbud er altid bindende, så du er sikker på, at projektet leveres til en fast pris.

Pris på logo design

01. Design af logo

3.600,- 

Design af nyt logo i vectorformat leveret til tryk og online brug i alle nødvendige filformater.

Ønskes logo leveret med lille tilpasset designguide med anvendte skrifttyper og farver (RGB, CMYK, Pantone og Hex) + anbefalinger til anvendte skrifttyper, farveskema, brug af logo osv., kan denne leveres for 1.500,- ekstra.

pris web design

02. Custom webdesign

Fra ca. 6.500,- (3 sider)

Hjemmesider varierer i pris. Skal du have design leveret i PSD, som du tager med videre til en udvikler, koster design af 3 sider fra ca. 5.000,- + moms. Et totalt design af en webshop er dyrere, men så får du også alt med: Forside, pop-ups, kategorioversigt, produktvisning, tjek-ud-flow, standard tekstsider, kontaktside, blogoversigt og blogindlæg med. Design af totale løsninger koster typisk fra ca. 15.000,- – 20.000,-.

Skal dit custom design også kodes op og implementeres? Så har jeg dygtige samarbejdspartnere, der kommer med ind over der og sørger for, at projektet følges helt til dørs med smukt skrevet kode.

pris design brochure, flyer eller folder

03. Layout af folder / brochure

2.800,- 

Fx opsætning af 4-sidet eller 8-sidet folder eller brochure med tekst og billeder (inkl. let retouchering af billedmateriale). Klargøring af folder til tryk i hht. trykkers specifikationer, samt levering af interaktiv PDF til online brug.

Kontakt mig herKontakt mig her
Alle opgaver er forskellige

Ingen opgaver er ens. Heldigvis for mig og dig!

Selvom design af fx logo altid indebærer mange af de samme processer, er der forskel på, om du kommer med et eksisterende mærke, der skal rentegnes og opdateres eller om vi skal skabe noget helt nyt fra bunden. Når opgaver aldrig er helt ens, betyder det tilsvarende, at priser altid vil være lidt forskellige. Derfor er de oplistede priser her på siden vejledende.

Du betaler aldrig for mere, end hvad du får – eller hvad jeg reelt bruger af timer på netop dit projekt. Projekter på timebasis faktureres pr. påbegyndt halve time. Jeg kunne også fakturere pr. påbegyndt time, men jeg mener, at mit system er mere ærligt.

Rettighederne til leveret materiale og design er altid dine. Her er ingen projektleder, koordinator, sekretær eller havemand, du skal igennem for at snakke med grafikeren eller webdesigneren. Det er ham, du har direkte forbindelse med fra begyndelsen… og ham, der overdrager materiale til slut.

Alle oplyste priser på hjemmesiden er vejledende. Det er vigtigt at understrege. Nogle gange kan prisen være lidt højere eller lidt lavere end de nævnte. Derfor er det en god idé at kontakte mig for at få en fast pris på netop din opgave. Jeg er sikker på, du bliver gladelig overrasket.

Kontakt mig for tilbud herKontakt mig for tilbud her