Leveret
Responsivt webdesign/redesign af komplet site
Kodet af
Kristian Primdal
Kunde
Nellemann Leasing A/S
År

2018

Nellemann redesign af website

Custom design
– det rigtige look

Nellemann Leasing A/S sørger for, at du får det nyeste og lækreste inden for bilverdenen hjem at stå i garagen. Her videreformidles mærker som Aston Martin, Audi, BMW, Bentley, Ferrari o.lign. Biler, som taler til et særligt segment og som derfor med rette også skal præsenteres flot og indbydende.

Det er lykkes med det komplette redesign af nellemannleasing.dk!

Alt lige fra formularer til produktlister og bilvisninger er blevet nytænkt og resultatet er blevet et moderne site med optimal funktionalitet i forhold til kundens behov… og så ser det lækkert ud.

Før & efter

Træk i slidernes håndtag på billederne herunder og oplev forskellen mellem websitet før og efter implementering af det nye design.

Forside

Nellemann Leasings forside før opdatering af design Nellemanns forside efter implementering af nyt design

Produktliste

Produktlisten på Nellemann Leasing før redesign Den redesignede produktliste på Nellemann Leasing

Produktvisning

Produktvisning på Nellemann før nyt design Den redesignede produktvisning på Nellemann

Design af webshop, hjemmesider, SaaS-løsninger, apps og onepagers

Jeg har mange års erfaring med webdesign. Mit første site blev designet i Photoshop, slicet godt op og stykket sammen igen i Dreamweaver. Jeg har nørklet med Frontpage... og savner det ikke det mindste. Der er sket en rivende udvikling inden for disciplinen - især inden for de seneste 5 år, hvor alt er blevet nemmere, mere tilgængeligt og langt bedre.

Design, UI, UX osv. har også undergået en udvikling og der er meget at holde styr på. Derfor har jeg skåret kodedelen fra og koncentreret mig om design... det er her, jeg kan hjælpe mine kunder allerbedst. Programmering og udvikling har jeg nogle virkelig dygtige samarbejdspartnere, der tager sig af. Ren win win for dig!

Kontakt mig her