Kunde
UncleWalt.dk
År

2016

Hvad der blev lavet
  • Logo & identitet
  • Webdesign til Shoporama

At starte en webshop er en stor beslutning

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man beslutter sig for at starte en webshop. Når først det er besluttet, hvad man skal sælge, leverandøraftaler er fundet, hvordan lager kan fungere osv., så er det også en vigtig overvejelse at gøre sig, hvilken platform shoppen skal køre på.

UncleWalt.dk valgte det danske e-handelssystem Shoporama , som er et ganske udmærket system at bygge sin shop i. Det er hurtigt, søgemaskineoptimeret og har integrationer til alt fra økonomistyring til ekspedition af pakkelabels.

Du kan mærke, at det er garvede e-købmænd, der står bag platformen!

Farveskema & stil

Frisk, lyst og imødekommende. Flotte, komplementerende farver i en tone og stil, der er en webshop med Disney-legetøj værdig. Der er mange mulige farvekombinationer, når jeg påbegynder arbejdet med en shop, hvorfor det ofte er noget af det sidste, jeg lægger mig fast på i samarbejde med kunden. Her har farvekombinationerne dog været ens fra start til slut… et pletskud!

Toy Blue

#32aed0

Konverteringsgrøn

#7dc855

Lavendel

#3b3b3b

UncleWalts nye logo

UncleWalt forhandler diverse Disney-relaterede produkter. Oplagt at lave logo med en smule Disney-feel. Helt enkelt!

Logodesign til UncleWalt
Responsivt webdesign

Responsivt website

En hjemmeside eller webshop skal altid være responsivt designet. Det betyder, at din hjemmeside ikke alene er tilpasset desktop, men også tilpasser sig alle de andre skærmstørrelser, dine besøgende bruger: primært mobiler og tablets. Så er du sikker på, at dit site fungerer optimalt.

Responsivt webdesign handler i bund og grund om at bruge HTML og CSS til at skalere, skjule, forstørre, minimere og flytte indhold rundt på sitet, så den besøgende altid møder en specielt tilpasset oplevelse, når hun besøger din side.

Når jeg designer et website, laver jeg typisk design på alle anvendte sider: Forside, kategorivisning, produktvisningen, blogindlæg, blogoversigt, tjek-ud siderne osv. Det bevirker, at designet holdes i stram snor igennem hele flowet på sitet.

Website

Custom design website fra første til sidste pixel - kodet til Shoporama