Skip to main content

Kunderne har altid ret!

Anmeldelser af Bæk Søgaard Design

Som nystartet selvstændig var det et bevidst valg at finde én, som kunne hjælpe med alt fra design af logo og style guide til design og kodning af hjemmeside. Tommy leverede på alle fronter.
Særligt vil jeg fremhæve Tommys fleksibilitet, service og tålmodighed i forhold til at færdiggøre selv de mindste rettelser, så vi landede et sted, hvor jeg var tilfreds og glad for den samlede kvalitet.

Pernille Vindeløv LarsenVindeløv
Se hjemmeside

Jeg har fået lavet min foredragshjemmeside af Tommy og jeg har været mega glad for forløbet hos ham! Det har været en virkelig god proces igennem hele forløbet. Det har været så nemt for mig hele vejen igennem. Og jeg har været mega glad for Tommys arbejde.

Marie Holm LaursenForedragsholder
Se hjemmeside

Tommy har lavet et super godt design til Affiliatemanager.dk og hele processen fra ide til implementering var yderst effektiv og hurtigt. Det er skønt at arbejde sammen med en der hurtigt "afkoder" de ideer man har i hovedet 😉

Mikael RieckAffiliate Manager
Se hjemmeside

Jeg vil til enhver tid give Tommy mine varmeste anbefalinger. Jeg brugte Tommy både til udviklingen af logo og website til mit nye coaching firma og jeg er yderst tilfreds og stolt af det færdige resultat. Det var behageligt og nemt at arbejde sammen med Tommy; han hørte tålmodigt på mine mange tanker og idéer og opfyldte dem fuldt ud. Jeg følte, at jeg var i fokus og at hvad jeg sagde blev taget alvorligt. Det betyder meget for mig!

Susan-Ann SundgaardCreate Freedom by Faith
Se hjemmeside

Jeg brugte Tommy til at udvikle designet til min nye hjemmeside. Hele processen foregik meget tilfredsstillende - især hans kreative input og forståelse af mine ønsker i forhold til udtryk og brugerflade. Kommunikationen fungerede rigtig godt. Jeg ser ikke mig selv som den nemmeste kunde og sætter en del krav, men det håndterede han virkelig godt.

Claus ReissDanmarks sjoveste sækkepibe-komiker
Se case her

Jeg har brugt Tommy i en længere årrække, hvor han har udarbejdet forskellige designopgaver, både til Eagle Media og mine kunders løsninger. Tommy fanger hurtigt opgavens størrelse og er god til at lave grafisk arbejde, hvor den grafiske stil rammer i forhold til kundens produkt og målgruppe. Jeg giver de varmeste anbefalinger herfra.

Kasper StückEagle Media
Se case her

Igennem de seneste to år har Tommy været min go-to grafiske designer.

Tommy har lavet alt fra logo til landingpages og bogomslag og hver gang har jeg været yderst tilfreds med både processen og slutresultatet. Det er en sjældenhed at arbejde med en designer, der forstår kunderejsen, er let at samarbejde med og er dygtig til sit håndværk. Det betyder, at selvom Tommy ikke kan konkurrere med udlandet på timeløn, så er han alligevel ofte billigst, når jeg medregner mine timer og det bedre slutresultat.

Christian Soelberg DueInvesting Classroom

Jeg har igennem en årrække brugt Tommy Bæk Søgaard til forskellige grafiske opgaver. Det har været logoer, webdesigns og design af foldere.

Det har hver gang været en fornøjelse, da Tommy altid leverer et utroligt professionelt produkt. Der er styr på formater, og deadlines overholdes – og der er tid til at udvikle et design sammen, hvor det har givet mening.

Tommy formår at tage mine vage formuleringer og hentydninger - og lade det komme til udtryk i det design, jeg ikke engang selv vidste, præcist hvordan skulle være.

At jeg så også er vild med Tommys enkle designs, er bare et plus.

Morten EllegaardEllegaard ID
Se case her

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Tommy i de sidste 5 år på mine mobile apps og internet projekter. Jeg lærte ham lidt tilfældigt at kende, men har siden holdt godt fast i vores samarbejde.

Tommy har evnen til at tænke klart, rent og kreativt og han styrker klart værdien af mine ideer - ikke blot ved at designe lækkert, men også ved at være kritisk, ved at træde i brugerens sko og siden ved at få samlet op der, hvor jeg er faldet igennem.

Tommy designer mine logoer og tager mine “løse” UI/UX layouts og returnerer så nogle håndgribelige UI’s, som jeg kan arbejde videre med. På den måde har vi fået skabt en bæredygtigt samarbejde, som jeg ikke vil være foruden.

Dennis SchmidtShopEngros
Se case her

Tommy er super nem at arbejde med, og kommer helt uden synderligt input fra min side med sprøde design oplæg, og retter i dem indtil man er tilfreds.

Hele processen er rigtig simpel og nem at arbejde med. Er der småting bagefter projektet er afsluttet, er han også villig til at hjælpe med det!

Tim PeterssonLinkcia

Hele processen med logo gik hurtigt og vi havde kun få mails frem og tilbage, før vi var tilfredse med resultatet. Fornuftig pris og effektivt arbejde.

SuzanneByZhall
Se case her

Tommy har hjulpet mig med grafisk design og sparring omkring webdesign ved flere lejligheder. Han er rigtig god til at "ramme stilen" og holder sig inden for den aftalte pris og deadline. Derudover er han en super flink fyr, som er en fornøjelse at arbejde sammen med! De varmeste anbefalinger herfra!

Morten ViumNetværksakademiet

Det var en fornøjelse at arbejde med Tommy. Der var god respons og underretning om, hvornår han forventede arbejdet færdigt - og det var klar før hans forventede tid!

Vi har fået et sæt lækre bannere, som nu skal ud og arbejde for os. Jeg kan sagtens anbefale, at du tager fat i Tommy, når der skal løses grafiske opgaver!

Brian BrandtClickstarter

Fleksibilitet, fokus på kundens behov og faglig kompetence er de udtryk som betegner mit samarbejde med Tommy Bæk Søgaard. Gennem årene har Tommy løst forskellige grafiske opgaver for Interactive Denmark.

Tommy er oprigtigt interesseret i at løse kundens behov og har ansvar for at få afstemt og prioriteret opgaverne. Han er effektiv og giver løbende tilbagemeldinger om fremdrift. Som kunde er man aldrig i tvivl om, hvor Tommy er i processen og hvornår man kan forvente at opgaven er afsluttet.

Kirstine AskholmInteractive Denmark
Se case her

I en længere årrække har jeg haft fornøjelsen af at kende Tommy, såvel personligt og i særdeleshed fagligt.

Tommys tilgang til opgaver er ligetil og særdeles konstruktiv. Han bidrager med sine store kreative evner og resultatet er altid over forventning. I selv pressede deadline situationer har Tommy under stort tidspres leveret løsninger, der på én gang holder både teknisk og visuelt, til glæde for mit bureau og ikke mindst dets kunder. For Tommys kreative evner kommer man ikke uden om, ligesom de kommer til udtryk i følgeskab af en stor portion energi, engagement og entusiasme.

I disse online tider er det rart at kende sine samarbejdspartnere privat. Dem der kender mennesket Tommy ved da også, at han er et næstekærligt familiemenneske, der er meget loyal overfor både de nærmeste, sine venner og bekendte. Alt i alt har Tommy et meget vindende væsen både på jobbet og i privaten. Derfor tøver jeg da heller ikke med at give Tommy mine varmeste anbefalinger med på vejen, ligesom jeg naturligvis står til rådighed for yderligere uddybning, såfremt dette måtte ønskes.

Christian LøgstrupWe Love Bacon / Helt Sort

Siden 2013, har jeg arbejdet sammen med Tommy på en stor mængde projekter. Både via hver vores virksomhed og i samme virksomhed.

Tommy er både kreativ, nytænkende og holder sig hele tiden opdateret på nye trends. Samtidig er han utroligt pligtopfyldende og arbejdsom. Tilsammen giver det et virkeligt godt match, hvor du både får gennemtænkte og kreative løsninger.

Han fanger hurtigt opgavens omfang og yder altid en kompetent sparring på andres idéer, uden på nogen måde at blive rygklapper.

Tommy er et roligt og hyggeligt gemyt, der har været en fornøjelse at arbejde sammen med og ikke mindst sidde på samme kontor med.

Det har været en fornøjelse hele vejen igennem, fordi det faglige niveau er tårnhøjt, samtidig med at Tommy formår at bygge andre elementer ind i hans arbejde, end det rent grafisk og designmæssige.

Jeg har altid oplevet, at usability og konvertering har været en del af Tommys arbejdsgang, når nye projekter skulle tage sin grafiske form.

Derfor får han også mine varmeste anbefalinger, som ethvert bureau eller enhver in-house afdeling med respekt for sig selv, bør tage ombord.

Martin HjortSpicy Web
Se case her

Hos Modified Solutions ApS giver vi de varmeste anbefalinger til Tommy, der har lavet det meste af vores grafik, fra hjemmesidedesign til bogomslag, logoer og mange andre ting i de sidste.

Tommy springer til med super kort varsel og er rigtigt let at forklare, hvad man ønsker at opnå. Hans arbejdsindsats under hele vores samarbejde har været yderst tilfredsstillende.

Som person er Tommy meget rolig, hyggelig at snakke med og er super hurtigt opfattende. Det faglige indtryk, som vi har fået, er, at han er meget kompetent og dygtig og tør bevæge sig ud i nye opgaver for at udfordre sig selv og leverer et godt stykke arbejde.

Tom Frank ChristensenModified Solutions / Avecdo
Se case her

Alt er fint og flyers ser rigtig godt ud. Som altid laver du et fantastisk flot arbejde. Tusinde tak for dit store arbejde og din store tålmodighed. Vi er meget taknemmelige i Hjernesagen!

Helle JuelHjernesagen

Jeg har hjulpet mange små og mellemstore virksomheder med deres grafiske og digitale kommunikation.

Skal vi se på, hvordan jeg evt. kan give din afdeling eller virksomhed et løft og fjerne nogle af de opgaver, som med fordel kan placeres eksternt? Så kan vi starte med, at du kontakter mig via linket herunder.

Kontakt mig