Interactive Denmark

– Grafisk design af

visitkort & postkort

Jeg har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Interactive Denmark på forskellige projekter. Interactive Denmark er en non-profit organisation, som arbejder for at sætte yderligere skub i den danske spilindustri. Men det digitale hjerte til trods er der heldigvis fortsat brug for gammeldags, lavpraktisk printmateriale!

Her på siden kan du se visitkort og postkort lavet til Interactive Denmark og til ID’s opfindelse “SpilBar”, der er et mødested for alle i og omkring den danske spilindustri. Gå-hjem-møder, der giver dig den seneste viden om de tendenser i branchen, faglig viden og et styrket netværk.

Grafisk design af postkort til Interactive Denmark
Grafisk design af postkort til Spilbar
Interactive Denmark visitkort

Se mere om Interactive Denmark her

Play Video

Følelsen er større,

når du kan mærke og føle det

På rigtig mange områder er fysisk materiale veget tilbage til fordel for digitale erstatninger. Visitkortet bliver scannet og gemt i telefonen. Brochuren ligger og distribueres digitalt. Plakaten er et opslag på Facebook. Menukortet kan findes på hjemmesiden. Osv. Osv.

Det er en forståelig udvikling. Det er det, kunderne efterspørger. Og det er i mange tilfælde billigere. Men er det bedre? Nogle gange. Men ikke altid. I mange tilfælde vil jeg mene, at der er øget konvertering i trykt materiale, da du har det og mærker det fysisk. Du gør en indsats selv. Du studerer selv. Du mærker teksturen. At bestille en 5-retters menu på restaurant vil være en bedre oplevelse ved brug af et fysisk kort end ved brug af en app… og måske er jeg bare farvet af min passion.

Overvej trykt materiale i enkelte tilfælde, hvor der kan være en fordel i at efterlade et fysisk aftryk hos modtageren… det betaler sig!