Leveret
Responsivt one page webdesign
Kodet af
Spicy Web
Kunde
Affiliate Camp
(Partner-Ads + Marketers.dk)
Hvornår?

2018

Affiliate Camp web design mobile

Responsivt design
– ingen først, ingen efter

For mig handler det sjældent om at designe til den ene enhed eller størrelse eller den anden. Det handler mere om konstant at have de forskellige enheder i baghovedet i processen, så det hele spiller til slut.

Er der noget, der virker bedre på desktop end på mobil? Sæfø’li!

Og omvendt!

Så jeg starter altid med en plan. Wireframes, om du vil. Et blueprint, som sitet bygges efter og som allerede fra starten har taget højde for, hvordan fx en udfoldelig accordion i flere faner skal fungere på mobil for at virke rigtig godt!

Besøg sitet og bedøm selv…

En landingpage med konverterende flow

Sitet flyder så ubemærket som muligt og videreformidler de oplysninger, man som besøgende har brug for. Det siger sig selv, at det er vigtigt for en konference at konvertere besøgende til kunder, så der er et stort fokus på netop CTA, USP'er og brugervenlighed... og så ser det godt ud, men det er kommet i anden række.

Webdesign - fra landingpages, one-pagers til komplette shopløsninger

Hvis du skal have lavet et komplet custom design af hjemmeside, webshop, backend user interface eller blot en landingpage, så kan jeg jeg hjælpe dig godt på vej. Foruden at have fingeren på pulsen har jeg erfaringen inden for brugeroplevelse, konverteringsoptimering o.l.. Jeg stiller mig gerne til rådighed på konsulentbasis også. Første skridt på vejen er altid at tage kontakt... så hvad venter du på? Kaffen bliver kold... og is-kaffe er bedst på varme sommerdage!

Kontakt mig her