Hvornår?

2017

Hvem?

Contabilia Administration ApS

Hvad?

Webdesign

Webdesign til bogføringsfirma

Contabilia er et bogførings- og administrationsfirma med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld… samme sted, som deres kunder. Men der er ingen muld at finde på deres nye site.

Showcase responsivt webdesign
Responsivt webdesign til Wordpress

01

Velkommen

På sitet for Contabilia skal man føle sig velkommen, mødt i øjenhøjde og på rette spor. En forside er en af de vigtigste sider på dit site. Det er på denne side, at langt størstedelen af dine besøgende møder dig på. Derfor er det vigtigt ikke at overdynge din besøgende med unødig info, men alligevel give nok info til at give en fornemmelse af at være landet det rigtige sted.

02

God læselyst

Noget af det, jeg altid fokuserer meget på er “læsbarhed” på et website. Det skal være rart for øjnene at læse tekster på et site – hvad enten du sidder med en mobil eller laptop. Skriftstørrelsen skal være god, farver og kontrast fornuftigt tilpasset og sektioner skal være scanbare.

Responsivt webdesign 2017
Responsiv kontaktformular

03

Kontakt er vigtigt

… særligt når man som firma gerne vil sælge en ydelse. Det er derfor vigtigt, at det er nemt at finde kontaktmuligheder direkte fra forsiden (som ofte er den side, nye besøgende lander på). Vi har indsat tydelige faste kontaktmuligheder i toppen og footer af sitet. Derudover finder du på forsiden en hel sektion dedikeret til netop kontakt.