Leveret
Responsivt webdesign
Kodet af
Eagle Media
Kunde
Zenziot ApS
År

2017

Zenziot landingpage mobile

Responsivt design

Jamen er alt ikke responsivt i 2018? Nej, det er det ikke. Vi støder fortsat på sites fra endog ret store virksomheder, som endnu ikke har fået implementeret et design, der virker for alle – uanset platform. Det koster dem penge hver eneste dag.

Mange websites har i dag større trafik fra mobile enheder, end de har fra stationære desktops og laptops. Det betyder, at der i dag ikke bør være nogen vej uden om at tænke “mobile first”.

Tendensen med videreudviklingen af “flat design” og “material design” er i sig selv rigtig passende, når der skal designes med udgangspunkt i de mobile enheder. Designet til Zenziot er bygget op i et grid, der let lader sig skalere responsivt.

En landingpage med flow

Et site skal flyde så ubemærket som muligt - samtidig med at det skal servere alle de nødvendige oplysninger + resultere i de ønskede handlinger. Zenziots landingpage er designet til netop at gøre dette.

Webdesign landingpage
Kontaktinfo er med til at opbygge tillid… især når det gælder bestilling af et produkt under udvikling.
Signup til nyhedsbrev med informationer omkring produkter og launch. Hvis du ikke vil købe nu, vil du måske senere!
Nyt og lækkert logo… det har jeg også lavet. Passer perfekt til virksomheden.
Stor og tydelig call to action. Det er vigtigt på dette stadie i produktionen at få så mange potentielle kunder til at skrive sig op på nyhedsbrevslisten.
Er den besøgende allerede nu sikker på, at han/hun ønsker at forudbestille produktet, er der selvfølgelig mulighed for det. Her via synlig knap i header – også ved scroll.
Komplet og simpelt overblik over Zenztrackers funktioner. De uddybes længere nede på sitet.
Uddybning af trackerens forskellige funktioner.

Webdesign - både landingpages og komplette løsninger

Hvis du skal have lavet et komplet custom design af hjemmeside, webshop, backend user interface eller blot en landingpage, så kan jeg jeg hjælpe dig godt på vej. Foruden at have fingeren på pulsen har jeg hovedet og erfaringen godt med inden for brugeroplevelse, konverteringsoptimering o.l., hvorfor jeg også kan hjælpe dig på konsulentbasis. Første skridt er at tage kontakten... så hvad venter du på? Kaffen bliver kold... og ingen kan lide is-kaffe!

Kontakt mig her