Intro

At tage på messe er en stor investering

Alle større virksomheder kender det: de tilbagevendende nationale og internationale fagmesser, hvor virksomheder viser de seneste tiltag frem for branchen og til eksisterende og potentielle kunder.

Messer er dog også et dyrt bekendtskab, så det skal gøres rigtigt. Og det hele løber op: standen, personale, inventar, messestandens vægge, roll-ups, pulte osv. (for ikke at tale om udgift til tekstforfatter og grafiker). Derfor giver det rigtig god mening at få lavet materiale, som kan anvendes igen og igen uden at trykket og materialer koster en formue.

Denne messestand (opsat til brug på HI messen efterår 2019) er trykt på genbrugspap. Det er den bæredygtige stand, som både er let nedbrydelig og genanvendelig. Og med tanke på, hvordan du løfter ergonomisk korrekt og arbejder med så store flader, er materialet super let at håndtere … og kan bruges igen og igen. Og skal du have skiftet det ene fag, er det nemt klaret.

Leveret materiale

Layout og design af messestand

Kunde

Gottfred Petersen A/S

Mockup af messestand

gør det nemmere at visualisere

det endelige produkt.

Når jeg sætter filerne op til de enkelte elementer til en messestand, laver jeg ofte en mockup/visualisering af det forestillede slutresultat. Det gør det i min erfaring meget nemmere for kunden at forestille sig helheden – i stedet for at fortabe sig i detaljerne.

Messestand i genanvendeligt materiale til Gottfred Petersen