Intro

B2B brochure til Gottfred Petersen A/S

Gottfred Petersen A/S er én af de kunder, som jeg samarbejder tæt med. Alt lige fra designtilpasninger på website til nyhedsbrevsskabeloner og trykt materiale som fx brochurer, produktkataloger, manualer osv.

I forbindelse med ønsket om ekstra fokus på en enkelt af Gottfreds produktkategorier udfærdigede vi denne brochure om GP Afdækning. En lille sag på hhv. dansk, engelsk og tysk til de respektive B2B-markeder. Resultatet blev en lækkert produceret tryksag på tykt papir med kachering, så den opleves ekstra kraftig og fyldt med kvalitet – ligesom produkterne selv.

Leveret materiale

A4 brochure

Layout af B2B brochure for Gottfred Petersen

Skal du også have en brochure eller flyer?

Flyers og brochurer kan anvendes i et utal af forskellige sammenhænge; måske har du et produkt, du gerne vil have vist frem for potentielle kunder, måske arrangerer du et event, som skal markedsføres eller måske er du en nystartet virksomhed, som gerne vil gøre opmærksom på din ydelse i lokalsamfundet ved at dele flyers ud i postkasserne? Jeg kan hjælpe dig med opsætning og design af din tryksag og sørge for, at de rette filer kommer afsted til trykkeriet, så du blot skal afvente, at de dukker op ved din hoveddør. Kontakt mig via linket herunder.

Kontakt mig her