Skip to main content

Hvad er fordelen ved at samarbejde med en freelance grafiker?

Hvad koster en

GRAFIKER?

Webdesigner og grafisk designer Tommy Bæk Søgaard

Leder du efter prisen på en grafiker/grafisk designer?

Er du usikker på, hvordan du skal gribe din markedsføring an, eller hvad det koster at få hjælp? Som freelance grafiker kan jeg hjælpe dig med hele din markedsføring, uanset om du skal have hjælp til visuel identitet, logo design eller digital markedsføring.

Med min brede erfaring inden for grafisk produktion kan jeg hjælpe dig med følgende:

  • Visuel identitet: Det er vigtigt, at du får defineret en visuel identitet, da det vil skabe genkendelse hos dine kunder. Genkendelse øger tillid, som øger chancen for konverteringer.
  • Logodesign: Dit logo skal være unikt og genkendeligt. Jeg kan hjælpe dig med at designe et logo, der følger din visuelle identitet og skiller sig ud fra konkurrenterne.
  • Hjemmeside/webshop: Det er ofte helt afgørende for din virksomhed at have en hjemmeside og en online tilstedeværelse. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en brugervenlig hjemmeside eller webshop baseret på WordPress, Shoporama eller Shopify, der er optimeret til både desktop og mobil.
  • Visitkort, brochurer & flyers: Som din grafiker kan jeg hjælpe dig med at designe brochurer, kataloger og flyers, der er attraktive og informative for dine kunder. Visitkort er fortsat afgørende i mange brancher, hvor det fysiske møde er indledningen til et samarbejde. Jeg har lavet et hav af visitkort til alle tænkelige brancher og de virker hver gang!
  • Annoncer: Jeg kan hjælpe dig med at udvikle annoncer til både online og offline medier, der er målrettet din målgruppe og fremmer din virksomhed. Jeg kan derfor hjælpe dig med alt fra annoncer på Google, Facebook, Instagram og LinkedIn til traditionel annoncering i magasiner, blade og aviser.
  • Bannere, skilte & outdoor … og meget meget mere!

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg kan hjælpe dig med en hvilken som helst opgave. Har du ikke komplet overblik over dine behov, kan vi sammen finde frem til de rigtige områder at prioritere for dig og din virksomhed.

Jeg sikrer, at alt udføres som aftalt og til tiden! Så lad os sammen skalere dit brand og skabe synlige resultater!

https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE

Se eksempler på logodesign

47 sek.

Hvad koster en grafiker i timen?

Det er med en grafikers timepris som med så meget andet; det afhænger af, hvad du vil have. Jeg tager selv 850 kr. ex moms i timen.

“Jamen, er det en god pris?”, spørger du måske dig selv.

Du kan helt sikkert finde en billigere freelance designer end mig (Bæk Søgaard Design). Der er freelancere, som arbejder for 300 kr. – 500 kr. ex moms i timen. Og nogle af dem er dygtige nok til nogle behov. Så er du på udkig efter landets billigste grafiske designer, skal du ikke vælge mig – hvis du alene har fokus på timeprisen. Derimod skal du vælge mig, hvis du har fokus på hele forløbet fra kontakt til leveret produkt… og bagefter! Med over 10 års erfaring tilbyder jeg en bred vifte af tjenester, inklusiv god kundeservice, hurtig respons, problemløsning og branchekendskab. Selvom mine timepriser kan være højere end nogle andre freelancere, vil du få et endeligt timetal og en kvalitetsløsning, som gør mine priser konkurrencedygtige.

Et bureau vil ofte tage fra 1.100 kr. ex moms pr. faktureret time for en grafiker. Oveni dette beløb kan du påregne, at din endelige faktura bærer præg af at skulle være med til at finansiere udgift til kontaktchef, pension, uddannelse og udvikling – ligesom alle opkald og tid på mails ofte bliver faktureret minutiøst.

Er du vild med stemningen på et bureau og kan du lide ideen om at blive opvartet med kaffe, the, kolde drikke og chokolade til et kundemøde, så skal du klart gå efter at finde et bureau – dem er der mange gode af! Men er du vild med at få, hvad du betaler for, så kan du kontakte mig her.

Startup

20 timer
13.600kr. ex moms
STARTUP-klippekortet er en oplagt mulighed for dig som startup. Måske skal logo og identitet laves nu, sammen med grafisk materiale til tryk, præsentationer og online.

Startups har mange ting at se til og her kommer du godt fra start!

Basis

10 timer
7.650kr. ex moms
BASIS er for dig med løbende opgaver af mindre omfang.

Det kan fx være generel billedbehandling, grafik til din hjemmeside, sociale medier, bannerannoncer, nyhedsbreve eller til opdatering af brochurer, flyers, visitkort, hjemmeside osv.

Pro

30 timer
19.125kr. ex moms
PRO er til virksomheden eller den etablerede startup, som har større projekter, som der løbende er brug for hjælp til.

Klippekortet kan også dække din faste grafiker eller designer ind ved sygdom eller ferie.

Startup

20 timer
17.000kr. inkl. moms
STARTUP-klippekortet er en oplagt mulighed for dig som startup. Måske skal logo og identitet laves nu, sammen med grafisk materiale til tryk, præsentationer og online.

Startups har mange ting at se til og her kommer du godt fra start!

Basis

10 timer
9.562kr. inkl. moms
BASIS er for dig med løbende opgaver af mindre omfang.

Det kan fx være generel billedbehandling, grafik til din hjemmeside, sociale medier, bannerannoncer, nyhedsbreve eller til opdatering af brochurer, flyers, visitkort, hjemmeside osv.

Pro

30 timer
23.906kr. inkl. moms
PRO er til virksomheden eller den etablerede startup, som har større projekter, som der løbende er brug for hjælp til.

Klippekortet kan også dække din faste grafiker eller designer ind ved sygdom eller ferie.

Tommy har hjulpet mig med grafisk design og sparring omkring webdesign ved flere lejligheder. Han er rigtig god til at "ramme stilen" og holder sig inden for den aftalte pris og deadline. Derudover er han en super flink fyr, som er en fornøjelse at arbejde sammen med!

Morten Vium

Tommy er oprigtigt interesseret i at løse kundens behov og har ansvar for at få afstemt og prioriteret opgaverne. Han er effektiv og giver løbende tilbagemeldinger om fremdrift. Som kunde er man aldrig i tvivl om, hvor Tommy er i processen og hvornår man kan forvente at opgaven er afsluttet.

Kirstine Askholm

Tommys tilgang til opgaver er ligetil og særdeles konstruktiv. Han bidrager med sine store kreative evner og resultatet er altid over forventning. I selv pressede deadline situationer har Tommy under stort tidspres leveret løsninger, der på én gang holder både teknisk og visuelt, til glæde for mit bureau og ikke mindst dets kunder.

Christian Løgstrup

Tommy er både kreativ, nytænkende og holder sig hele tiden opdateret på nye trends. Samtidig er han utroligt pligtopfyldende og arbejdsom. Tilsammen giver det et virkeligt godt match, hvor du både får gennemtænkte og kreative løsninger.

Martin Hjort

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisniveauet for en freelance grafiker?

Prisen afhænger af opgavens omfang. Hvis du kun har brug for hjælp i et par timer, kan der afregnes pr. time. Her er min timepris 850 kr. ex moms. Har du brug for flere timer, kan du købe klippekort med rabat på henholdsvis 10, 20 eller 30 timer. Du finder klippekort her.

Hvad er fordelen ved at arbejde med freelance grafiker?

Der er flere fordele ved at benytte en freelance grafiker. En af de mest betydningsfulde er, at du kan få lavet dine markedsføringsopgaver, når det passer ind i din tidsplan og dit budget. Du og din virksomhed er ikke forpligtet til at beskæftige en ansat hele året, men kan i stedet række ud efter mig, når behovet er der. Du ringer direkte til mig på tlf. 60 45 90 25 og skal hverken gennem reception, kontaktchef eller andet – alle led er skåret væk!

Hvordan fungerer samarbejdet med en grafisk designer?

Inden aftale om et samarbejde afholder vi et indledende møde for at drøfte opgavens omfang. Mødet sker oftest online via Skype og Teams eller på telefon.  Møder begrænses ofte til en max varighed af 30 min. Efter godkendelse af estimat eller tilbud går jeg i gang med opgaven og holder dig løbende opdateret om status. Du har altid mulighed for at give feedback på projektet, indtil alt er godkendt og leveret til dig.

Ulefos messe 2021 - poser