Kunde
Faaborg Jern ApS
Hvad der blev lavet
  • Logo & identitet
  • Webdesign
  • Marketingmateriale
År

2016

Sejlene er sat for internationalt eventyr

Faaborg Jern ApS har solide rødder i det sydfynske. Ting skal have et formål og altid besidde kvalitet hele vejen igennem. Det skal være funktionelt og flot – uden at være prangende. Den lille virksomhed har dog haft så stor vækst, at det var nødvendigt at kaste et blik på egen identitet, så de med stolthed og selvtillid kunne fortsætte væksten og lege med de store drenge.

Logodesign

Respektfuldt redesign

Et redesign af logo – selve virksomhedens identitet – er en opgave, man skal gå til med ydmyghed: Ydmyghed overfor virksomhedens historie, dens forankring i lokalområdet og dens visioner for fremtiden.

I samarbejde med kunden valgte vi netop at fremhæve virksomhedens tætte bånd til lokalområdet på Sydfyn og inddrage et af Faaborgs mest genkendelige vartegn, Klokketårnet. Det gamle kobbersnitagtige bomærke understøttes godt af den moderne typografi i navnetrækket, som sætter kursen for fremtiden.

Design af Faaborg Jern Logo

Farveskema & stil

Klassisk uden at blive støvet. Moderne uden at blive midlertidigt. Faaborg Jern ApS trængte til en opdatering på mange fronter, da den lille lokale virksomhed pludselig tog fart og påbegyndte sit togt mod toppen.

Havblå

#429fdc

Dybblå

#1e3047

Skifer

#3b3b3b

Website

Nyt customdesignet website kodet op i WordPress

Brochure

Profilbrochure med sortimentsbeskrivelse