Leveret
Design af ny hjemmeside
Bygget i
WordPress (Divi)
Kunde
Believable to Date
År

Marts 2022

Troværdighed over alt andet

Julie fra Believable to Date arbejder med sine klienters profiler og troværdighed på diverse dating-platforme. Lige fra starten var noget af det vigtigste for Julie, at hun selv fremstår troværdig på sin nye hjemmeside. Vi har anvendt en blanding mellem organisk og geometrisk formsprog på sitet, benyttet en "jordnær" farveskala og gået i en stor bue uden om slidte klicheer, som dating-markedet allerede er godt mættet af. Resultatet er et site, hvor det er rart og trygt at være.

Believable to Date - responsivt webdesign

Online dating kan godt
være en god oplevelse!

Julie hjælper sine kunder med at komme godt i gang med online dating. Du kan via hjemmesidens integration med EasyMe bestille hende til en konsultation hos dig selv, hvor alt vil blive talt igennem, profilbilleder bliver taget, profiltekster skrevet osv. Et trygt forløb fra start til slut.

Hurtigt overblik

WordPress & Divi Builder

En hjemmeside kan bygges på mange forskellige måder – særligt når det gælder WordPress. Her valgte vi at benytte en såkaldt “builder” i stil med Elementor; Divi. Divi er et fleksibelt system, som gør, at det er nemt at bygge et komplet og custom website uden nødvendigvis at pille ret meget ved selve koden. Det gør det nemt at overtage for en kunde, som ikke tidligere har arbejdet med hjemmesider.

Simple animationer med stor effekt

Kunden er glad for bevægelse og da det samme jo gør sig gældende for et godt datingliv, valgte vi at implementere små glidende effekter og udvalgte animationer, så hjemmesiden fremstår mere dynamisk og organisk. Det gælder for billeder og tekst og for grafiske elementer, som understøtter de visuelle og tekstmæssige budskaber.

Har du brug for en ny hjemmeside eller et "brush up"?

Måske er du netop ved at springe ud som selvstændig og er på udkig efter en hjemmeside? Det kan være ret overvældende. Eller måske har du allerede en side, som du fornemmer, at du måske kan få meget mere ud af? Men måske ved du ikke, hvor du skal starte? Giv mig et kald på tlf. 60 45 90 25 eller send mig en besked via linket herunder. Så ser jeg nærmere på din hjemmeside og tager en snak med dig om, hvor du med fordel kan sætte ind.

Kontakt mig her