Leveret
Design af webshop
Bygget i
WordPress (Divi) og WooCommerce
Makker
Martin Hjort fra SpicyWeb
År

April 2022

Nyt logo

Det nye logo tager udgangspunkt i et klassisk symbol indenfor astrologien, nemlig solen og månen. Vi opdaterede symbolet til en 2022-version, hvor det enkle udtryk giver en moderne fornemmelse. Og koblet sammen med en tilpasset skrift med fødder og en svungen streg refererer det både tilbage og frem i tiden - nøjagtig som horoskoperne!

cphastro - webshop med horoskoper

Personlige horoskoper lagt af
Danmarks mest kendte astrolog

Webshoppen sælger personlige horoskoper til sine kunder. Med særligt udviklet AI kan shoppen generere et helt unikt horoskop, som tager højde for en masse forskellige parametre. Shoppen har derfor produkter, der er opsat på en lidt anderledes måde. Du kan nemlig ikke bare lægge i kurv og bestille. Det er nødvendigt for dig at indtaste alt fra navn til fødselstidspunkt og -egn for at få en rapport, som er skræddersyet til dig ned i mindste detalje.

Besøg cphastro.com

Hurtigt overblik

WordPress, Divi og WooCommerce

For at få et custom design på shoppen med unikt layout og åbne muligheder for tilpasning, valgte vi i denne omgang at basere sitet på WordPress og Divi builder. Her har vi mulighed for at lave designet, som vi ønsker det til desktop og mobil, og derudover at designe skabeloner, som kan anvendes på alt fra produkter til sider, så fremtidig oprettelse af produkter bliver en leg.

… og det lille ekstra

I stedet for et klassisk købsflow på en webshop, var vi nødsaget til at springe nogle trin over og udvikle nye løsninger. På produktsiderne finder du derfor ikke et produkt, som du putter i kurven på klassisk vis. Derimod finder du en omfattende formular, som du skal udfylde. Efter bestilling, genererer systemet automatisk en rapport, som sendes til kundens e-mail … inden for ganske få minutter.

Skal du bruge en ny webshop eller hjemmeside?

Måske er du netop ved at springe ud som selvstændig og er på udkig efter en hjemmeside eller en webshop? Det kan være ret overvældende. Eller måske har du allerede en side, som du fornemmer, at du måske kan få meget mere ud af? Men måske ved du ikke, hvor du skal starte? Giv mig et kald på tlf. 60 45 90 25 eller send mig en besked via linket herunder. Så ser jeg nærmere på din hjemmeside og tager en snak med dig om, hvor du med fordel kan sætte ind - billigst og bedst!

Kontakt mig her