Leveret
Redesign af hjemmeside
Bygget i
WordPress (Elementor)
Kunde
Affiliate Manager ApS
År

Marts 2022

Før & efter

Affiliate Managers hjemmeside var ikke forfærdelig efter nogen som helst målestok. Men den manglede en rød tråd i design, navigation og elementer og en fast hånd i valg og tilretning af layout. Nu fremstår hjemmesiden konsekvent, indbydende, brugervenlig og med fokus på Affiliate Managers ydelser og resultater.

Affiliate hjemmeside før redesign Affiliate hjemmeside efter redesign
Affiliate Manager - mobil

Affiliate Manager
– nyt og brugervenligt design

Affiliate Manager hjælper bl.a. e-commerce virksomheder med opsætning og optimering af affiliate-programmer. Med den erfarne Mikael Rieck i spidsen for teamet er det en virksomhed, som vokser løbende, hvorfor der også var behov for, at hjemmesiden afspejlede successen.

Besøg sitet her

Hurtigt overblik

WordPress & Elementor

Den tidligere hjemmeside var hjemmebygget vha. Elementor og da kunden allerede var godt inde i denne web builder, var det oplagt at bygge videre på dette setup. Siden var sammenlagt kun nede i ca. 30 min. ifm. opbygning og launch, så overgangen var meget glidende.

Flotte visuelle optimeringer

Den oprindelige side havde ikke nogen større tekniske fejl, så det var en simpel opgave, hvor jeg primært fokuserede på menu-arkitektur, hierarki og opbygning af visuel stil og tone, som underbygger Affiliate Managers brand online.

“Jeg har været meget tilfreds med processen. Stor ros herfra!”

Mikael RieckCo-founder, Affiliate Manager

Har din hjemmeside også brug for en overhaling?

Det kan lyde skræmmende! Men lige nu kan din hjemmeside være lige præcis det, der gør, at dine kunder ikke kontakter dig. Loader siden for langsomt, ser den "hjemmestrikket" ud og mangler der de korrekte elementer de rigtige steder, så er der en risiko for, at kunden hurtigt klikker sig videre til en anden leverandør på Googles visning af søgeresultater. Send mig en besked og så tager jeg et kig på din hjemmeside eller webshop mhp. optimeringer. Det kan være starten på et solidt samarbejde!

Kontakt mig her