Leveret
Responsivt redesign af komplet site med optimering af UX
Bygget i
WordPress (Avada)
Kunde
Bossbo ApS
År

August 2021

bossbo aps - mobil

Lækre køkkener
– solidt og brugervenligt design

Det er sjældent, at jeg får fingrene i så gamle hjemmesider som Bossbos. Sidst den blev opdateret, var England fortsat med i EU, Løkke var glad statsminister og MGP var nyt og spændende!

Vi tog hjemmesiden gennem den helt store renovering og beholdt intet andet end domænenavnet. Nyt logo, nyt farveskema, ikonografi, billeder osv. Og i dag står siden skarp – lige så skarp som de køkkenløsninger, den fremviser.

Besøg sitet her

Før & efter

Tidligere var Bossbos hjemmeside primært bygget op af billedelementer - selv teksten! Derfor kæmpede de noget med placeringer i Google. Det er nu opdateret, så billeder er billeder og tekst er tekst (men selvfølgelig er der kommet 'alt tags' og beskrivelser på billeder, så de nu kommer med i Google søgeresultater).

Bossbo hjemmeside før Bossbo hjemmeside efter

Skal vi også kaste en redningskrans til din hjemmeside?

Hvis du skal have lavet et komplet skræddersyet design af hjemmeside, blog eller webshop, så kan jeg hjælpe dig i mål. Og det koster ofte mindre, end man tror! Foruden at have fingeren på pulsen har jeg hovedet og erfaringen godt med inden for brugeroplevelse, konverteringsoptimering o.l., hvorfor jeg også kan hjælpe dig på konsulentbasis. Første skridt er at kontakte mig via knappen herunder ... og så er vi i gang!

Kontakt mig her