Design af blog og logo

Kunde
Amalie Szigethy
Leveret materiale
WordPress blog
Hvornår?

2021

Amalie Szigethy logo

Design af logo til Amalie Szigethy

Da Amalie skulle have lavet sin nye blog, var det oplagt også at få lavet et passende logo, som kunne understøtte sitets udtryk og Amalies egen sans for stil!

Valget faldt på den elegant svungne “Sacramento”, som efter en simpel tilpasning sad lige i øjet. Den er let og elegant, men samtidig af en vis vægt og jordnærhed, hvilket gør den til det perfekte valg.

Lette og jordnære farver til en ditto kvinde!

Amalie ønskede, at hendes nye blog og hjemmeside skulle have et let udtryk med dæmpede farver og et “hint” af luksus.

Det er der mange måder at gribe an på, men vi valgte sammen et farveskema i det feminine univers, da langt størstedelen af Amalies følgere er kvinder, og da det understøtter Amalies online profil rigtig godt.

Rose
Dark Bisque
Faded Pink

Projektet i en nøddeskal

“1000 tak for din tålmodighed. Det har ikke været så nemt for mig at lave sådan et website, som jeg gerne ville have haft det til at være. Alt skal jo gerne være perfekt! Det ser rigtig godt ud! Jeg er meget tilfreds. Først og fremmest kan jeg ikke sige det nok gange, men 1000 tak for din tid og tak fordi du gider hjælpe mig- det betyder rigtig meget for mig. Af hjertet tak!”

Amalie Szigethy

Den vigtige blogfunktion

Det vigtigste på Amalies nye site er bloggen, hvor hun deler ud af stort og småt i hendes spændende hverdag som Forsidefrue og mor til Hannah og Josephine.

Langt de fleste sider på sitet er derfor dedikeret til blogindlæg og selve blog-indlæggene er designet, så det er nemt at oprette et indlæg fra mobilen og indsætte billeder og trykke “udgiv”. Skabelonen sikrer et godt resultat hver gang, hvilket er vigtigt, når man som Amalie konstant er på farten.

Billeder og gallerier

Instagram, hvor Amalie primært udfolder sig online, er et medie båret af billeder og video – det samme er Amalies nye site.

Blogindlæg er båret af billeder og på sitet finder du gallerier fra forskellige photoshoots. I det hele taget er sitet bygget op omkring at kunne fremvise billeder på en elegant og enkel måde, som samtidig er nem at navigere rundt på for brugeren.

Kontakt mig for tilbud
Amalie Szigethy hjemmeside
Amalie Szigethy blogdesign
Amalie - Instagram feed
Amalie Szigethy webdesign - profiludsnnit
Amalie Szigethy webdesign thumb

Er du også på udkig efter nyt design til din blog, hjemmeside eller webshop?

Det er nemt og uforpligtende at sende mig en besked. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt - oftest samme dag, som du kontakter mig. Send mig en besked via knappen herunder og du er ét skridt nærmere en løsning på dit projekt!

Kontakt mig her