Redesign af hjemmeside og ny identitet

Leveret materiale
WordPress webdesign
Hvornår?

2021

mental underholdning - logo redesign

Redesign af logo

Karsten Sørensen ønskede et mere markant og genkendeligt logo. Vi afsøgte kort mulighederne for forskellige symboler, som man kunne forbinde med Karstens niche-område, men fandt, at det blev for generisk og upersonligt at benytte disse.

Derfor endte vi helt naturligt med i stedet at tage udgangspunkt i manden selv! Og hvorfor ikke? Når man har så markant en profil som Karsten Sørensen, ligger det lige til højrebenet at benytte denne i sin identitet, der alligevel er uløseligt knyttet sammen med personen.

Ny og opdateret farvepalette

I forbindelse med redesignet af hjemmeside, ønskede vi at skabe en mere “mystisk” og spændende atmosfære. Dette resulterede i farvepaletten, som du kan se her. Dybe farver fra den gyldne til den fløjsbløde grønne. Farverne komplementerer hinanden godt og understøttes af den mere generiske skifer-sorte farve, som benyttes over hele Karsten Sørensens nye website, samt øvrigt materiale.

Gold

#ad9a69

Dark Forest

#0a3a3a

Slate

#1a1a1a

Projektet i en nøddeskal

“Det ser rigtig godt ud! Jeg er meget tilfreds.”

Karsten SørensenMentalist & tankelæser

Shows, gallerier og udtalelser

Som overskriften antyder, er de tre vigtigste ting på hjemmesiden – foruden muligheden for booking – at den besøgende:

  1. nemt kan se, hvilke shows, der laves.
  2. kan finde billeder og video fra shows.
  3. kan læse udtalelser fra folk, der tidligere har oplevet ét af Karsten Sørensens shows.

Stort set alle sider har udvalgte udtalelser og billed- og videogalleri ligger centralt i menuen. Derudover omhandler de fleste sider netop de forskellige shows, der kan bookes. Alt er sat sammen i en overskuelig og intuitiv menu, som bare spiller.

Hurtige forespørgsler

Når man som Karsten lever af at optræde og underholde med et helt særligt slags show, er det helt afgørende, at dem interesserede bruger nemt kan lave en hurtig forespørgsel på tilgængelighed og pris.

Derfor er der i hovedmenu lagt en knap til formular, som er tilgængelig på samtlige sider på hele sitet. Selve formularen er skåret helt ned til benet, så friktionen i kontaktfasen reduceres.

Et par hurtige klik og du er i gang med en dialog!

Forsiden før og efter redesign

Vil du også have friske øjne på din hjemmeside?

Det er nemt og uforpligtende at sende mig en besked. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt og jeg er i løbet af dagen nemmest at få fat i på en mail - og så er vi sikre på, at jeg ikke behøver at skulle læse mine telefonnoter. Send mig en besked via knappen herunder.

Kontakt mig her