Nyt design af hjemmeside til
Danmarks sjoveste sækkepibekomiker Claus Reiss

Kunde
Leveret materiale
WordPress webdesign
Kodet af
Kasper Stück (Eagle Media)
Hvornår?

2020

Kort om den nye hjemmesides rammer

Claus Reiss er Danmarks eneste komiker, som optræder med sækkepibe. Det gør ham per definition også til Danmarks sjoveste sækkepibekomiker. Det handler nemlig om at finde sin niche!

Claus er et unikum. Derfor er hans nye site også custom designet og udviklet. Bygget på WordPress giver det en bundsolid motor og en stabil platform til alle Claus’ udskejelser fremover.

Stik piben ind: Projektet kort fortalt

Nem adgang til booking

Det primære for Claus’ forretning er, at folk kan komme i kontakt med ham OG at de kan booke ham til et af hans utallige shows.

Derfor er der i navigationen placeret en tydelig knap til kontakt, hvorfra man enten kan booke direkte eller sende Claus en besked.

1-2 klik og din forespørgsel er sendt!

Når du booker Claus

Det er vigtigt for Claus at give eksempler på, hvad man kan forvente, når man booker ham til et show, event eller mindre kom-sammen.

Derfor er der på tværs af alle sider indsat godt med udtalelser og videoer fra forskellige optrædender. Og lige meget hvor du befinder dig på siderne, er du altid kun 1 klik væk fra en forespørgsel.

Udtalelsesside før og efter redesign

clausreiss.dk - udtalelser før clausreiss.dk - udtalelser efter

Skal vi kaste et grundigt blik på din hjemmeside?

Det er helt uforpligtende at sende mig en besked eller give mig et kald. Jeg er nemmest at komme i kontakt med på mail, da telefonen ofte er slukket, når jeg arbejder. Dog vil jeg altid vende tilbage til dig hurtigst muligt. Så hold dig ikke tilbage!

Kontakt mig her