Komplet redesign af hjemmeside

Kunde
Leveret materiale
WordPress webdesign
Kodet af
Martin Hjort (Spicy Web)
Hvornår?

2020

Kort om løsningen

Hos moderator.dk kan du – som navnet antyder – finde en kompetent moderator til dit event. Det være sig alt fra virtuelle konferencer til folkeoplysningsmøder og politiske debatter. Og der ER tale om kompetente samarbejdspartnere. Kender du dem fra TV, så er der en god chance for, at du finder dem hos moderator.dk også.

Moderator har i flere år benyttet sig af en WordPress-baseret hjemmesideløsning og var godt tilfredse med systemets funktioner og deres skabelons grundlæggende muligheder. Dog ønskede de at opdatere designet og at implementere nogle særlige løsninger. Så lidt custom design og udvikling er det også blevet til.

Farver – masser af farver

Første trin i genfortolkningen af sitet var at få fastlagt et farveskema, som foruden at være moderne og se godt ud, også kunne hjælpe brugeren i forhold til navigation på sitet. Den blå og grønne farve er således gennemgående på sitet og er koblet sammen med formularer og moderatorvisninger, samt kontakt og information vedr. moderator.dk.

Dyb blå

#080c32

Klar blå

#1269fa

Grøn

#43c67e

Projektet i en nøddeskal

Nem adgang til moderatorer

Det er selvfølgelig persongalleriet, der er det vigtigste på hjemmesiden. Derfor var det vigtigt at sikre nem adgang til og sortering af de forskellige moderatorer. De findes nu via menu og forside, samt via den tilpassede søgefunktion med “live search” fra bl.a. forside og navigationslinjen.

Hurtige forespørgsler

Når man som interesseret bruger har fundet den moderator, som man mener er passende til et kommende arrangement, er det nu nemt at lave en hurtig forespørgsel på tilgængelighed og pris via tydelige knapper og formular på den respektive moderators dedikerede visning.

“Jeg bliver ganske enkelt glad, når jeg ser siden!”

MogensEjer, Moderator

Forsiden før og efter redesign

moderator forside før redesign moderator forside efter redesign

Nem adgang til kontakt - hele tiden!

Designet er skabt

som følge af funktionen.

Ikke den anden vej rundt.

Hjemmesiden skal se godt ud. Bevares! Men det vigtigste er og bliver funktionaliteten. Hvis ikke det fungerer, som det skal, kan det hele være lige meget. Her er det hele dog gået op i en højere enhed og det har været muligt at indtænke og integrere de ønskede custom udviklinger på en sådan måde, at det føles helt naturligt og forventeligt.

Skal vi tage en snak om din hjemmeside?

Det er nemt og helt uforpligtende at sende mig en besked. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt og jeg er nemmest at få fat i på en mail (telefonen er nemlig ofte gemt lidt væk, når jeg arbejder ... det er mine kunder godt tilfredse med, for det giver øget fokus).

Kontakt mig her