Opbygning af GPS tracker i Photoshop

Når man som jeg elsker Photoshop og har nørdet rundt i programmet i mange år, så er det altid med en lidt barnlig glæde, at jeg tager en opgave som den her ind. At få en stregtegning af et produkt til at se ud som en ægte ting er en vidunderlig udfordring, hvor mange kompetencer skal sættes i gang.

Herunder kan du se, om det lykkedes.

LEVERET
  • Produktmockups
  • Billedmateriale til brug online og offline
KUNDE
Zenziot ApS
HVORNÅR

2017

Skitsetegning af tracker GPS tracker mockup af endeligt produkt

01

Ingen 3D software

For at give en fornemmelse af, hvordan Zenztracker GPS’en vil komme til at se ud, når den lander på markedet, byggede jeg produkmockup’en op på “old school” vis i Photoshop (CC). Der er ikke anvendt 3D software. Den er derimod bygget op flade for flade med tekstur, lyssætning osv. for at give den et så realistisk udseende som muligt.

02

Præget logo

Detaljen med det prægede logo i GPS-trackerens overflade giver en ekstra fornemmelse af dybde og realisme. Det er selvfølgelig vigtigt for zenziot (firmaet bag produktet), at trackeren fremstår så virkelighedstro som muligt på nuværende tidspunkt i produktionen, så forsalg kan etableres og kunden modtager et produkt, som også ligner det, de forventede at modtage.

Skitse af GPS tracker Produktmockup i Photoshop

Fotomanipulation / Photoshop

Har du også et produkt, du gerne vil have til at træde frem fra en stregtegning? Et produkt, du gerne vil have indsat i et virkelighedstro miljø? Eller måske skal du have fritlagt billeder, så baggrunden fjernes? Så skal du have fat i en person, der kan sit Photoshop. Jeg laver det hele, så kontakt mig endelig for et godt tilbud på din opgave - også hvis du gerne vil undervises i redskaberne, så du selv kan stå for arbejdet fremadrettet.

Kontakt mig her