Intro

ULEFOS A/S

Ulefos er en af de helt store spillere på markedet, når det kommer til produktion af bæredygtigt brøndgods og produkter til vand og afløb. Det handler om at skabe holdbare og bæredygtige løsninger – hver gang!

Ulefos bad mig midt i 2021 om at producere forskellige former for labels og indpakninger til hand-outs ifm. deltagelse i messer. Det resulterede i alt fra slikposer og tyggegummi-æsker til vandflasker og små slikæsker – alt sammen med samme tema og med respekt for og videreførsel af eksisterende grafisk udtryk.

Leveret materiale

Labels, poser & æsker

Kunde

ULEFOS A/S

ulefos vandflasker
Ulefos messe 2021 - slikposer
Ulefos slikæske front
Ulefos tyggegummi

Skal din virksomhed på messe?

Som virksomhed er det at deltage på en fagmesse ofte årets højdepunkt og dér, at grundlaget for de næste mange aftaler bliver lagt. En messestand kan indeholde mange forskellige elementer: roll-ups, bagvægge, pulte, borde, gulv-folier, måtter o.lign. til at skabe det fysiske rum. Men hand-outs er også populære til at skabe et fysisk kontaktpunkt mellem virksomheden og den potentielle kunde eller samarbejdspartner. Skal du have lavet labels, æsker og andet, eller skal du have styr på selve messestanden, skal du endelig give mig et kald eller sende en mail.