Leveret
Opsætning af tryksager
Visitkort
Standardstr. 54 x 85 mm
Brochure
4-sidet A4
År

September 2022

Brochure til Northern Grafics

Opsætning af en lille brochure i str. A4. 4 sider i alt med produkter og produktinformation. For at gøre det visuelt spændende, er der benyttet overlappende elementer, der giver et mere dynamisk udtryk.

Blik for detaljer

En brochure kræver bl.a. en afvejning af forholdet mellem tekst, budskab, format og æstetik. Jeg har god erfaring med at sikre, at det hele hænger sammen og at budskabet når frem til modtageren.

Visuel sammenhæng

Dit materiale skal hænge sammen og skabe en visuel helhed. Det er lige meget, hvornår jeg tager over i en proces: Materialet skal helst have en fod i tidligere materiale og udstikke retningen frem.

Design af nye visitkort

Hvis jeg havde en femmer for hver gang en ung hipster har proklameret, at visitkortet er dødt, ville jeg have et fyldt syltetøjsglas nu. Ikke desto mindre ville det ikke være så stort som stakkene af visitkort, som designes årligt af mig! Visitkort er bestemt ikke den eneste måde at gemme og dele professionel kontaktinfo på, men det er fortsat én af de hurtigste og mest håndgribelige måder at gøre det på. Og sættes kortet rigtigt op, skal de nok tjene sig selv ind igen - hurtigt!

Design af visitkort til Northern Grafics

Skal du på messe med din virksomhed?

Eller skal du have gang i et større eller mindre reklamefremstød? Hvad skal du have lavet, hvor meget skal du have trykt og er der noget, du skal tænke på i forbindelse med det trykte materiale, placering osv? Jeg har erfaring med de fleste former for tryk og mange af mine kunder har fået lavet tryksager og materiale til standene, så tag endelig fat i mig for råd, vejledning og tilbud på din opgave!

Kontakt mig her