Skip to main content

2014 er godt i gang. Vi har set et år indtil videre, hvor der er fuld knald på mange fronter, når det kommer til webdesign og design trends på nettet. Noget er nyt. Andet er en naturlig følge af udviklingen i 2013 – fx er der fortsat en forkærlighed til det flade design, som gennemsyrer alt inden for webdesign.

Apple kom dog med det længe ventede iOS7 sidste år, hvor der til manges store overraskelse var fuld knald på neonfarver og gradients. Mange var i oprør. En del mente, at Apple vidste, hvad de havde gang i. Nogle råbte, at dette udspil ville få alle designere til at kaste sig over iOS’ nye udtryk og implementere stilen overalt. Til denne dato har jeg ikke set ét eneste eksempel herpå… men det kan komme.

Web design trends 2014 (og start 2015)

Her er en lille infografik af, hvad jeg synes, der har præget web design i år og forudser vil have en stigende fremvækst i tiden, der kommer. I slutningen af infografikken er der også to opremsninger af ting, som jeg personlig gerne ser, at vi kommer væk fra og begynder at fokusere yderligere på.

God læselyst!

 

Webdesign trends 2014

3 kommentarer