Skip to main content

Vi burde få procenter fra de produkter, vi linker til i artiklen her. Det gør vi dog ikke. Men det skal ikke forhindre os i at præsentere en liste med fede produkter, som du glæde dig selv med – i stedet for grimme sweatere, løbesokker og ørevarmere. Returner hele molevitten og find dig en fed gave her i stedet.

Moleskine Smart Notebook – Forbundet til din Creative Cloud


moleskine smart notebook creative cloud

Moleskine Smart Notebook er Moleskine, som du kender den: Lækkert design og dejligt hvidt papir at tegne og lave skitser på. Intet revolutionerende i det. Hvorfor så anbefale denne som noget nyt og spændende, spørger du? Fordi du ved brug af bogen og en lille handy app kan overføre dine skitse direkte til din Creative Cloud konto som jpg og svg (vector) fil. Lav din skitse som normalt, tag et billede med app’en, lad teknologien rette billedet ud vha. pejlingspunkter i sidernes hjørner og herefter gøre billedet tilgængeligt for dig på din desktop, hvor du kan arbejde videre med alle dine ideer i alle dine sædvanlige programmer: Photoshop, Illustrator osv.

Det er sgu smart.

Pris: Ca. 195,00 kr.

 

 

Wacom Intuos Pro – tegnebrættet til den seriøse grafiker


wacom intuos proWacom har i årevis spyttet det ene lækre tegnebræt ud efter det andet. Intuos Pro er dog uden tvivl deres største teknologiske og designmæssige bedrift. En alsidig lille fætter, som du finder de fleste steder, hvor du også finder en professionel grafiker med sans for detaljer. En præcis og trykfølsom pen + bræt + multi-touch gestures + programmerbare knapper = en lille bid af himlen. Med den kan du male, tegne, lave skitser, retouchere osv. i alle de kendte programmer.

Pris: Ca. 2.150,00 kr. (medium)

Du finder den fx på amazon.co.uk

 

Pixel Ruler fra UI Stencils

Pixel lineal
Når der skal laves design mockups til web eller apps, er den bedste fremgangsmåde at hive papiret frem og gå i krig med blyanten som det foretrukne våben. Blyanten kan du nu supplere med denne fede lineal med pixels som måleenhed i stedet for mm og centimeter.

Pris: Ca. 175,00 kr.

Du finder Pixel Ruler og mange andre fede ting lige her

 

Pantone Universe


Pantone krusAlle designere elsker Pantone. Det er vi nødt til. Men nu handler det ikke længere kun om at have farvekortene liggende. Nu kan du få din helt egen kop i din yndlingsfarve. Eller tekande, kaffekande eller termokop. Vi elsker de mange sprælske farver og funktionaliteten er i top; du brænder garanteret ikke nallerne på dette køb.

Pris: 80,00 kr.

Besøg pantone her

 

Don’t Make Me Think – Revisited


Don't make me think - Steve KrugSteve Krug har længe været brugervenlighedens ukronede konge, når det kommer til webdesign. Siden “Don’t Make Me Think” ramte hylderne i butikkerne i 2001, har det været en bestseller, som de fleste webdesignere med respekt for sig selv har haft fingrene i. Nu kan du gøre det igen med den nye udgave, hvor Steve også runder mobildesign. En garanteret øjenåbner – selv for de garvede.

Pris: Ca. 180,00 kr.

Smid penge efter Steve Krug og Amazon lige her

 

CMYK coasters


CMYK CoastersNu kan du drikke med stil. En print-designers yndlingsbogstaver. Hver for sig funktionelle og seje coasters. Samlet giver de et lækkert tre-dimensionelt billede, som vil pynte hvor som helst.

Pris: Ca. 150,00 kr.

 

 

Satechi Monitor Stand


Satechi Monitor Stand til MacArbejder du ved en Mac, elsker du Mac’ens strømlinede former. Du hader dog med ret stor sikkerhed, at du ikke kan komme til USB portene uden at skulle vende Mac’en rundt og fumle med de små indgange. Det kan du løse med denne lækre tilføjelse til dit skrivebord: Satechi Monitor Stand er genial. Ikke alene får du 4 ekstra USB indgange + indgange til lyd – du får også hævet skærmen op i højden og får dermed plads til tastatur og mus under skærmen, når du fx arbejder med din tablet eller skal bruge bordet til regnskaber.

Pris: Sølle 275,00 kr.

Besøg da lige Amazon og køb den her

 

Pencil – Digital Stylus


Pencil Digital StylusBruger du din iPad til arbejde, bruger du den også til at lave skitser og måske hele værker. Denne nifty stylus pen fra “53” er ikke bare lækker at se på og røre ved (!) – den er også handy. Du kan tegne, viske ud, blende, variere tryk og meget mere. Har du alt, har du også brug for denne.

Pris: 450,00 kr.

 

 

Mangler jeg noget på listen? Så smid dit link til den fedeste “bytter” i kommentarerne herunder… inspiration er altid godt.