Leveret
Design af hjemmeside + visuel identitet
Bygget i
WordPress
Kunde
Pernille Vindeløv
År

Januar 2023

Leadership Coaching med hjerte!

Pernille coacher morgendagens ledere og støtter dem i at komme tættere på deres vigtigste værdier og samtidig være bevidste om, hvordan de forholder sig til sig selv og verden omkring dem. Pernille arbejder systematisk og sagligt, hvorfor det også var vigtigt for hende, at hendes visuelle identitet og hjemmeside afspejlede netop dette.

Produktion af style guide

Design af logo

Vindeløvs logo forestiller 2 blade med en rund cirkel. Logo leder tankerne hen på organisk vækst og en menneskelignende figur, som vokser frem af nye indsigter, læring og den rette coaching.

Globalt tilgængelig menu

Uanset hvor du befinder dig henne på websitet, har du nem og overskuelig adgang til navigation via menuen. En simpel hover på menu-ikonet og menuen folder sig ud og dækker hele siden af skærmen. Menuen står med stor skrift, hvilket gør det nemt at finde relevant side.

Harmoni

På sitet er der harmoni mellem billeder, tekst og de anvendte visuelle virkemidler. Når du som besøgende scroller ned ad siden, oplever du et flow og en god harmoni mellem grafik, tekst og “white space”.

Ingen wall of text, men heller ikke nogen overflødige animationer og effekter bare for syns skyld!

Kontakt kontakt kontakt

Ingen coaching uden kontakt! Derfor finder man kontaktformularer på de fleste af siderne på det nye website.

Det bliver ikke meget nemmere at etablere kontakt end her!

Besøg vindelov.com
Pernille Vindeløv Larsen

Fleksibilitet, service & tålmodighed

"Som nystartet selvstændig var det et bevidst valg at finde én, som kunne hjælpe med alt fra design af logo og style guide til design og kodning af hjemmeside. Tommy leverede på alle fronter!"

Kontakt mig her