Logo

“HomeSafe” logo

Homesafe-logoet er den perfekte måde at signalere tryghed og sikkerhed for din virksomhed. Med en stilren kombination af et hus, formet som en hængelås og et wifi-symbol, sender homesafe-logoet et klart budskab om, at din virksomhed er eksperter i sikring af hjemmet i den digitale tidsalder.

Logoet kan tilpasses let og enkelt tilpasses med dit virksomhedsnavn, og skabe en personlig og professionel identitet for din virksomhed.

HomeSafe-logoet passer til en bred vifte af virksomheder, fra sikringsfirmaer til teknologivirksomheder, der tilbyder smart-home-løsninger. Det er en ideel måde at fremstå som en troværdig og professionel aktør på markedet, der tager sikkerhed og beskyttelse af hjemmet seriøst.

Hvad får du?

Det viste logo i farve, sort og negativ (hvid) med dit firma-/projektnavn. Logo leveres til hhv. skærm (RGB) og print (CMYK) som jpeg, png, tiff, pdf, ai, eps og svg.

Pris

775 kr. ex moms

For tilpasninger, foruden firma-/projektnavn og anvendte farver: 850 kr. ex moms pr. time. Men skriv til mig og hør nærmere, så finder vi nemt en løsning.

Køb logoet "HomeSafe"