Logo

“Hjerterum” logo

Logoet er en simpel illustration af et hjerte med et barn og en kærlig voksen i en abstrakt omfavnelse, som symboliserer omsorg og hjertevarme.

Logoet er det perfekte valg for børneinstitutioner, skoler og dagplejere, der ønsker at signalere hjertevarme og omsorg i deres brand. Det vil skille sig ud og fange opmærksomheden fra potentielle kunder, der søger et sted, hvor deres børn kan føle sig trygge.

Logoets symbolik repræsenterer tryghed og tillid, som kan være afgørende i børneinstitutioner og skoler, hvor børnene skal føle sig trygge og godt passet på.

Logoet er en påmindelse om den omsorg, som er så vigtig i opvæksten og udviklingen af børnene. Det vil give dit brand et personligt og varmt touch, som vil gøre en forskel i børnenes liv.

Hvad får du?

Det viste logo i farve, sort og negativ (hvid) med dit firma-/projektnavn. Logo leveres til hhv. skærm (RGB) og print (CMYK) som jpeg, png, tiff, pdf, ai, eps og svg.

Pris

695 kr. ex moms

For tilpasninger, foruden firma-/projektnavn og anvendte farver: 850 kr. ex moms pr. time. Men skriv til mig og hør nærmere, så finder vi nemt en løsning.

Køb logoet "Hjerterum"