Logo

“HealthTech” logo

Sådan! Nu kan du købe dette simple og elegante logo til din egen virksomhed for næsten ingen penge! Med dette logo kan du helt sikkert vække opmærksomhed og skille sig ud fra mængden.

Nu har du mulighed for bruge dette logo til din egen virksomhed. En unik mulighed for at erhverve et enkelt og stilfuldt logo, som samtidig bærer en særlig symbolik, som kan forbindes til sundhed og medicinal-industrien.

Logoet kan nemt tilpasses med dit virksomhedsnavn og vil stadig bevare sin unikke karakter og det elegante udtryk. Kolibrien repræsenterer en række egenskaber og symboler, der er relevante for medicinalindustrien, herunder hastighed, tilpasningsevne, vitalitet, energi, skønhed og innovation.

Hvad får du?

Det viste logo i farve, sort og negativ (hvid) med dit firma-/projektnavn. Logo leveres til hhv. skærm (RGB) og print (CMYK) som jpeg, png, tiff, pdf, ai, eps og svg.

Pris

650 kr. ex moms

For tilpasninger, foruden firma-/projektnavn og anvendte farver: 850 kr. ex moms pr. time. Men skriv til mig og hør nærmere, så finder vi nemt en løsning.

Køb logoet "HealthTech"