Logo

“Better Tomorrow” logo

Logoet er en simpel, men alligevel kraftfuld, silhuet af en person med Trivial Pursuit-agtige felter i baggrunden. Det symboliserer det komplekse og mangefacetterede aspekt af mennesker, som coaches og konsulenter arbejder med hver dag.

Logoet er designet med henblik på at tiltrække opmærksomhed og kommunikere dit brand på en effektiv og meningsfuld måde. Det vil hjælpe med at styrke din professionelle profil og skille dig ud fra din konkurrence.

Er du på udkig efter et unikt og professionelt logo, der vil hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrencen og styrke din brandidentitet, så er du kommet til det rette sted. Kontakt mig i dag, og lad mig hjælpe dig med at tage dit brand til næste niveau.

Hvad får du?

Det viste logo i farve, sort og negativ (hvid) med dit firma-/projektnavn. Logo leveres til hhv. skærm (RGB) og print (CMYK) som jpeg, png, tiff, pdf, ai, eps og svg.

Pris

695 kr. ex moms

For tilpasninger, foruden firma-/projektnavn og anvendte farver: 850 kr. ex moms pr. time. Men skriv til mig og hør nærmere, så finder vi nemt en løsning.

Køb logoet "Better Tomorrow"