Intro

Eagle Media – Brand Guide

Brand guide, designguide, retningslinjer for design… kært barn har mange navne. Men i denne sammenhæng er der tale om termer, der dækker over det samme begreb; nemlig at guide brugeren til den bedst mulige visuelle, æstetiske og kommunikative formidling af et brand.

Eagle Medias logo er ikke lavet af mig. Men i takt med, at Eagle Media er vokset som bureau og der kommer flere personer ind over håndteringen af brandet online, på SoMe, i tilbud, mails osv., ønskede Kasper Stück en guide til, hvordan der kunne sikres en mere ensartet kommunikation på tværs af diverse platforme.

En designguide er et stærkt værktøj at have i hånden, så man som virksomhed sikrer, at brandet holdes i kort snor. Det har jeg også skrevet lidt mere om her… en ældre sag, men den holder fortsat vand.

Leveret materiale

Brand guide / Designguide

Kunde
Design guide præsentation

Skal vi have sat dit brand i en kortere snor?

Selvom jeg ikke har udformet dit logo, kan jeg sagtens sikre dig et værktøj, som du kan have i hånden, når du skal kommunikere visuelt online og offline. En designguide kan foruden formalia omkring logo, billedbehandling, typografi o.lig. også indeholde retningslinjer for web: knapper, bokse, elementer, styling osv. Det er i virkeligheden kun dit behov, der sætter grænser. Så kontakt mig via formularen på kontaktsiden eller send mig en mail på tommy@baeksoegaard.dk og lad os gå en lille tur med dit brand!

Kontakt mig her