Skip to main content

Skriv en anmeldelse og bliv 13% gladere!

Jeg får de fleste nye kunder ved mund-til-mund-metoden. Det gør mig glad helt ned i mavsen. Og det betyder også, at jeg ikke bruger én eneste reklamekrone på nettet eller i den lokale avis.

Vil du bruge 2 min. af din dag på at give mig en tommel op og et “det var ikke så ringe endda”, så har jeg gjort det lidt nemmere for dig via knapperne herunder! Jeg sætter stor pris på en kort anmeldelse fra dig!

Send mig en kort anmeldelse

Sender du mig en anmeldelse af samarbejdet med Bæk Søgaard Design, så bliver 1) jeg rigtig glad, 2) din anmeldelse evt. benyttet på hjemmesiden, og 3) du 13% gladere i dag!

  Din udtalelse kan blive en del af:

  “Tommy er kreativ, detaljeorienteret og leverede altid og knivskarpt, selv med meget stramme deadlines. Han har en utrolig stor og bred viden, og kom altid med god feedback og input... et menneske du altid kan regne med ...”

  Mie BondeMarketingkoordinator, Jensens Bøfhus

  “... du får både gennemtænkte og kreative løsninger ... det faglige niveau er tårnhøjt, samtidig med at Tommy formår at bygge andre elementer ind i hans arbejde, end det rent grafisk og designmæssige...”

  Martin HjortUdvikler, SpicyWeb

  “Tommy har lavet alt fra logo til landingpages og bogomslag og hver gang har jeg været yderst tilfreds med både processen og slutresultatet. Det er en sjældenhed at arbejde med en designer, der forstår kunderejsen, er let at samarbejde med og er dygtig ...”

  Christian Soelberg DueInvesting Classroom