Cookiepolitik på sitet

3.1 Baeksoegaard.dk indsamler data via

  • Cookies, når du besøger websitet – fx IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier og interaktion/klik.
  • Selvudleverede oplysninger om dig selv – fx via tilføjelse af informationer til din kundeprofil, når du sender beskeder via sitets formular.

Hvorfor indsamles informationen?

  • For at gøre oplevelsen på baeksoegaard.dk så relevant som muligt
  • For at kunne udføre kundeservice via e-mail eller telefon.
  • For at vise inspiration, tilbud og anbefalinger via web, e-mail og tredjepartsmarkedsføring (f.eks. Facebook- og Instagramannoncer).

 

Privatlivspolitik

på baeksoegaard.dk

Når du besøger og benytter dig af hjemmesiden baeksoegaard.dk, indsamler vi informationer om dit besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre brugeroplevelsen, vurdere brugen af de enkelte elementer på baeksoegaard.dk og til markedsføring.

Her på siden kan du læse mere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler de indsamlede oplysninger, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

1.0 Dataansvarlig

Bæk Søgaard Design
Old Gyde 2D
DK-5620 Glamsbjerg
tommy@baeksoegaard.dk
CVR: 28834748

 

2.0 Indsigt i personoplysninger

Ønsker du adgang til de oplysninger, som er registreret om dig ved brug af hjemmesiden, kan du rette henvendelse herom til tommy@baeksoegaard.dk.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod behandlingen af dine personoplysninger. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Det gør du også ved at skrive til tommy@baeksoegaard.dk.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger, som forefinder med dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger. Klagen skal sendes til Datatilsynet

2.1 Sletning af persondata

Personoplysninger bliver løbende slettet, efterhånden som det formål, hvortil de er blevet indsamlet, ophører. Dine oplysninger gemmes kun så længe, jeg har et aktivt kundeforhold med dig eller din virksomhed. Når kundeforholdet er ophørt, gemmer jeg kun dine personoplysninger så længe jeg er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabsloven.

Alle e-mails, logins, kommunikation osv., som har været ubenyttet i 2 år bliver slettet fra mailsystem, kundelister (Dropbox Business) og programmer/klienter (fx LastPass og FileZilla). Du vil i langt de fleste tilfælde blive hørt, inden jeg sletter logins til dit website o.lign., for at afklare, om det aktive arbejdsforhold er ophørt. Ved bekræftelse slettes informationer.

Produceret materiale for dig eller din virksomhed slettes ikke, med mindre du aktivt beder om dette og har ret til dette.

3.0 Indsamling af data

Indsamlingen af personlige kundeinformationer på baeksoegaard.dk sker i overensstemmelse med retningslinierne i eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Baeksoegaard.dk registrerer din IP-adresse samt data vedr. din brug af forskellige sider og funktioner på hjemmesiden. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev eller sender besked via formularer, registrerer jeg også dette.

Der benyttes forskellige analyseværktøjer, f.eks. Google Analytics, som indsamler og behandler statistiske data om brugen af hjemmesiden.

3.1 Baeksoegaard.dk indsamler data via

  • Cookies, når du besøger websitet – fx IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier og interaktion/klik.
  • Selvudleverede plysninger om dig selv – fx via tilføjelse af informationer til din kundeprofil, når du sender beskeder via sitets formular.

Hvorfor indsamles informationen?

  • For at gøre oplevelsen på baeksoegaard.dk så relevant som muligt
  • For at kunne udføre kundeservice via e-mail eller telefon.
  • For at vise inspiration, tilbud og anbefalinger via web, e-mail og tredjepartsmarkedsføring (f.eks. Facebook- og Instagramannoncer).

 

Cookies

3.2 Cookies

Når du besøger baeksoegaard.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for bl.a. at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg eller for at huske dine præferencer fra sideskift til sideskift. Der er en hel side om brug af cookies på baeksoegaard.dk, som du kan fordybe dig i her.

3.3 Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

4.0 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor – og fordi det altid har været almindelig sund fornuft – opbevares dine oplysninger sikkert i kontrollerede miljøer. Alle personfølsomme data opbevares digitalt (jeg har ingen løse eller arkiverede papirer liggende og flyde på skrivebordet. Digitalt opbevares dine oplysninger primært i databaser og Dropbox Business. Sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende.

Der er dog desværre intet, der er 100 % sikkert i verden – derfor heller ikke på nettet. Så der garanteres ikke komplet sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger i forbindelse med ordreoprettelse, udfyldelse af formularer o.lign. på eget ansvar. Lad være med at sende unødige informationer om dig via disse formularer. Din religion, dit kærlighedsliv og din livret kommer ikke mig ved og dit password til dit WordPress-site behøver jeg ikke (du kan bare oprette en bruger til mig og så klarer sikrede procedurer resten).

Vi kommer langt med sund fornuft – specielt når den går begge veje!

5.0 Kontakt

Du kan kontakte baeksoegaard.dk via:

Email: tommy@baeksoegaard.dk
Telefon: +45 60 45 90 25
Brevdue: Old Gyde 2D, DK-5620 Glamsbjerg

 

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Senest revideret: Ultimo november 2018